Prima paginăActualitateNeamt

Coletele trimise prin Poştă vor ajunge mai uşor la destinație

Dimensiune text

Toate maşinile Oficiului Judeţean de Poştă Neamţ care transportă colete vor fi dotate cu GPS, pentru a ajunge mai rapid la destinaţie.

Cele 16 maşini ale Oficiului Judeţean de Poştă Neamţ care transportă colete pe întreg teritoriul judeţului Neamţ îşi aşteaptă rândul pentru a fi dotate cu GPS, astfel ca şoferii lor să ajungă mai rapid la destinaţie.

Începând cu 1 ianuarie, Compania Naţională Poşta Română a început să monteze echipamente de monitorizare GPS pe toată flota auto, care cuprinde aproximativ 800 de maşini, iar investiţia se ridică la 400.000 de euro. „Aşteptăm programarea pentru montarea acestor echipamente. Vor fi dotate cu GPS cele 16 maşini din dotare cu ajutorul cărora se transportă toată coletăria pe raza judeţului Neamţ”, a afirmat Daniel Stoleru, directorul Oficiului Judeţean de Poştă Neamţ.

Introducerea sistemului GPS va reduce cheltuielile generate de consumul de carburanţi, pe cele cu plata orelor suplimentare ale şoferilor, dar şi pe cele cu reparaţiile, prin controlul vitezei de deplasare. În plus, va reduce timpii de parcurs, prin folosirea rutelor optime, fără kilometri nejustificaţi.

COMENTARII

WORDPRESS: 0