COLECŢIA SENSE 2016-17

HomeAdvertorial

COLECŢIA SENSE 2016-17

 

Sense este una dintre cele mai importante mărci create în România, cu o filosofie bazată pe creație, calitate și accesibilitate. Înființat în anul 2007, brandul a cooptat-o în următorul an pe Andreea Tincu, head designer-ul care semnează din acel moment colecțiile. În fiecare sezon, Sense prezintă patru colecții principale, împărțite pe teme diverse ca inspirație.

sense-2016-17-01-aw

În viziunea designerului, noua colecție Sense – toamnă/iarnă 2016-17 va sta sub semnul diversității culturale, al inovațiilor în croi și combinații cromatice. Culorile luminoase, calde sau reci, lungimile dintre cele mai diverse, materialele cu printuri florale sau geometrice, tricotajele performante realizate în propria fabrică Smirodava (cu activitate neîntreruptă din anul 1977), linia Sense Limited Edition, toate aceste elemente și multe altele le vei descoperi în rețeaua națională de magazine Sense.

Colecția este împărțită în mai multe teme, fiecare având un stil și o inspirație bine stabilită. Poți alege ținute Boho chic, din noua familie Autumn boho, și să te lași purtată de nostalgia unor vremuri hippie sau poți să te bucuri de nuanțele luminoase din grupa Offbeat. Pentru o întâlnire romantică ori un eveniment sofisticat, alege o ținută din linia SenseLimitedEdition, iar dacă iubești nuanțele calde de grena și roz pudrat, grupa Flourish este, cu siguranță, familia Sense în care te vei regăsi.

Descoperă toată colecţia Sense pe www.fashionsense.ro şi nu uita că surprizele noului sezon acum se dezvăluie!

sense-2016-17-02

sense-2016-17-03

sense-2016-17-04

sense-2016-17-05

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0