Prima paginăLifestyle

Colecția CHIC RIVIERA 2015 este perfectă pentru vară

Dimensiune text

Zilele caniculare au sosit, iar alegerea vestimentaţiei potrivite este foarte importantă. Recomandarea Sense pentru acest sezon o reprezintă materialele naturale, datorită confortului termic pe care îl conferă. Bumbacul, inul şi mătasea, în culori deschise, sunt cea mai bună alegere pentru a avea o zi senină.

Colecţia Sense este actualizată săptămânal, pentru ca toţi clienţii să se bucure de noi modele şi de un design diversificat. Sunt oferite piese vestimentare pentru serviciu sau pentru evenimente deosebite, pentru o ieşire în oraş sau pentru vacanţa mult aşteptată.

Sense propune, în colecţia estivală CHIC RIVIERA 2015, o interpretare modernă a ţinutelor elegante purtate de marile staruri de cinema pe Riviera Franceză. De la Cannes la Monaco şi, apoi, la Portofino, sofisticarea nonşalantă a hainelor de vară este nuanţată cu eleganţa rafinată cu care Sense şi-a obişnuit clienţii.

Asocierea dintre albastrul marin, roşul militar şi alb este o combinaţie clasică a ţinutelor cu inspiraţie marină. De la foarte sport la foarte elegant, trecând prin zona de mare feminitate inspirată de anii ’50, colecţia CHIC RIVIERA propune o garderobă completă şi foarte versatilă pentru vară. Sense aduce pentru sezonul estival o garderobă completă, ale cărei piese se pot asocia pentru a crea ţinute sport de zi ori ţinute mai elegante pentru garden-party sau pentru beach-party înainte de petrecerea de la Casino. Elementele cheie ale noii linii sunt combinaţia alb-navy punctată de roşul intens, bulinele alb-negru delicate inspirate de perle, pliseul evantai foarte fin, dungile marinar şi roata vieţii (dharmachakra) sub forma de imprimeu.

Combinaţia cheie a sezonului o reprezintă asocierea dintre pantalonul larg, alb imaculat, şi bluza feminină, din material foarte suplu, ambele într-o linie zveltă. Această asociere, purtată de regulă cu un batic mare înnodat la talie pe post de cordon şi cu o pălărie imensă, este inspirată din stilul anilor ’30. Bluza este feminină, cu mâneci scurte, uşor bufante, iar gulerul mic, rotunjit, accentuează profilul delicat al chipului. Aceste ţinute se poartă cu şiraguri mari de perle, cu coliere şi brăţări de coral roşu sau cu o multitudine de bijuterii multicolore.

Clienţii sunt aşteptaţi în magazinele Sense sau online, pe www.fashionsense.ro, pentru a descoperi propunerile brandului pentru zile perfecte de vară.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0