Prima paginăSocial

Cod galben de ger, până joi dimineață

Cod galben de ger, până joi dimineață

Dimensiune text

 

meteoAdministraţia Naţională de Meteorologie a ridicat, miercuri, avertizarea de tip cod portocaliu de viscol, fiind în continuare în vigoare o avertizare cod galben de ninsori pentru 11 judeţe din sud-estul ţării, dar şi avertizarea cod galben de ger pentru toată ţara. Avertizarea cod galben de ninsori este valabilă până miercuri seară, 11 ianuarie, la ora 23.00, pentru judeţele: Iaşi, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Tulcea, Ilfov, Călăraşi şi Constanţa.

Va mai ninge în cea mai mare parte a Moldovei, local în Muntenia, zona Carpaţilor de Curbură, iar spre seară şi la începutul nopţii şi în sudul Dobrogei. În Dobrogea, estul Munteniei, sudul şi centrul Moldovei, vântul va continua să prezinte intensificări cu viteze de 50 – 60 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, rămâne în vigoare avertizarea cod galben de ger, valabilă pentru întreaga ţară, până joi, 12 ianuarie, la ora 10.00. În paralel, este în vigoare şi o informare meteorologică de vânt puternic, zăpadă spulberată şi polei, valabilă până vineri, 13 ianuarie, ora 10.00.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Satul Tuscani Deal din comuna Bahna si acum este blocat. Nu a fost dezapezit deloc de cand au inceput ninsorile.