Prima paginăSport

CNI intră în posesia terenului pentru construirea unui nou stadion pe strada Islazului

CNI intră în posesia terenului pentru construirea unui nou stadion pe strada Islazului

Dimensiune text

 

Compania Naţională de Investiţii (CNI) urmează să intre în posesia terenului pe care, din fondurile proprii, va construi un nou stadion în municipiul Roman. Pe terenul care va fi predat către CNI se va realiza o bază sportivă, pe strada Islazului, după un proiect tipizat și cu finanțarea investiției din partea CNI, cu următoarele funcțiuni: teren pentru fotbal, teren multifuncțional (handbal, baschet, volei), clădiri pentru vestiare, cabine pentru poartă, parcare și alei pietonale. Terenul pentru fotbal va avea și o tribună pentru 500 de spectatori precum și dotările necesare desfășurării competițiilor (porți, tabelă, bănci rezerve, nocturnă etc).

„Realizarea acestui obiectiv de investiție are în vedere necesitatea promovării activităților sportive la nivelul municipiului Roman și asigurarea unui cadru propice desfășurării acestora. În cadrul investiției, municipiul Roman are obligația realizării racordurilor la utilitățile publice (energie electrică, apă, canalizare, gaze naturale), a asigurării unei suprafețe de teren necesară realizării organizării de șantier, precum și menținerea destinației obiectivului și întreținerea acestuia pe o perioadă de minimum 15 ani”, se arată în documentele înaintate consilierilor locali, care trebuie să aprobe, în ședința de pe 27 februarie, predarea terenului către CNI, în vederea construirii bazei sportive.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 3
 • Mișu 1 an

  Plouă cu stadioane?… ceva nu e clar aici…

  • Aladin 1 an

   Daca se fac..nu e bine iar daca nu se fac iarasi nu e bine.Misule esti impotriva dezvoltarii

 • Cristian 1 an

  Avem un stadion in „paragina” si mai construim unul! E propaganda electorala! Se apropie alegerile locale si parlamentare, alesii nostri n-au facut nimic pt. oras si acum fac promisiuni electorale pt. ca:” mai vor odata”! Nu va mai alege nimeni!!!