HomeRural

Clubul de vacanță de la Săbăoani și-a deschis porțile

Elevii Clubului Copiilor din Săbăoani sînt invitați la Clubul de vacanță, ce cuprinde activități pînă pe 31 august.

 

În această săptămînă, copiii coordonați de profesoara Maria Robu vor desfășura activitatea „Cel mai bun meșteșugar”. Acei dintre copii care frecventează Cercul de artă textilă sînt așteptați la concursul de creație „Pași spre tradiție”, inițiat de profesoara Cristina Miron. Pentru iubitorii calculatorului, profesorul Ioan Țilică propune activitatea „Calculatorul – desen și culoare”. Cei care vor să se inițiaze în dansul popular pot participa la demonstrații de inițiere, activitate care va avea loc pînă la sfîrșitul lunii sub îndrumarea profesorului Adrian Varga.
De altfel, în această perioadă, pregătim copiii la dansuri în vederea participării lor la Zilele comunei Săbăoani, ce se vor desfășura la mijlocul lunii august. Atunci, vom veni în fața localnicilor cu un program din care nu vor lipsi momentele de teatru, cîntece și alte activități specifice vîrstei„, a precizat profesoara Maria Petruț, directoarea Clubului Copiilor și Elevilor din Săbăoani.

Dintre activitățile Clubului de vacanță, copiii pot alege între cele care privesc protejarea mediului, coordonate de profesorii Ioan Țilică și Maria Petruț, activități pe calculator, inițiate de profesoara Mihaela Vacaru, precum și întreceri sportive – tenis, șah – propuse copiilor de profesorul Ioan Postolache.

Comentarii

WORDPRESS: 0