Articol publicat în data de: joi, 28 Mar 2013CJ Neamț a luat purtător de cuvânt de la Primăria Roman

Începând de luni, Consiliul Județean Neamț va avea purtător de cuvânt. La nouă luni de când s-a schimbat conducerea Consiliului Județean și la insistențele jurnaliștilor, președintele Culiță Tărâță l-a desemnat ca purtător de cuvânt pe Dan Ailincăi (foto).

 

 

Inginer de profesie, aceasta a lucrat în presa din Roman în perioada 1990 – 2000, după care, între anii 2000 – 2008, a fost purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Roman. Din 2008, Dan Ailincăi a fost șeful Serviciului de transport public local din cadrul Primăriei Roman.
„Îmi doresc să fiu un filtru între dumneavoastră și domnul președinte. Sper să colaborăm bine și, măcar la început, să mă ajutați și dumneavoastră pe mine”, a afirmat Dan Ailincăi.

 

Știrea are un comentariu
Lasă un comentariu mai jos
  1. culai spune:

    Domnule Ailincai nu va cunosc personal ci doar din vedere [ cu interese pe la Primarie] dar ma bucur ca ati fost selectionat pentru aceasta importanta functie la nivel de Cosiliul Judetean de unde ne veti tine la curent cu activitatea din JUdet.. Felicitari!.

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>