Prima paginăAdvertorial

CityPub & Bolta Rece pregătesc masa de Crăciun, pentru ca tu să te bucuri de cei dragi

CityPub & Bolta Rece pregătesc masa de Crăciun, pentru ca tu să te bucuri de cei dragi

Dimensiune text

Suntem în luna cadourilor și ne pregătim de una dintre cele mai mari și frumoase sărbători ale creștinătății – Crăciunul. Celor care nu au timp să gătească, să cumpere cele necesare sau, pur și simplu, nu vor să irosească timpul în bucătărie și preferă să-l petreacă alături de cei dragi, restaurantele CityPub și Bolta Rece Roman le vin în ajutor. Bucătăria este dotată cu tot ceea ce este necesar pentru ca, împreună cu echipa de specialiști, să poată asigura în această perioadă, pe lângă meniurile zilnice, și o serie de preparate pe gustul fiecărui client.

Pentru masa de Crăciun, echipa de bucătari de la CityPub & Bolta Rece a pregătit un meniu special, cu bucate tradiționale, dar și un pachet pentru patru persoane cu preparate pe toate gusturile.

Meniul propus pentru masa de Crăciun constă în: salată de boeuf (500 grame) – 23 de lei; sarmale (5 bucăți) – 13 lei; răcituri de curcan (350 grame) – 17 lei; scăriță de porc marinată la cuptor (300 grame) – 23 de lei; tochitură moldovenească (400 grame) – 35 de lei; salată de sfeclă roșie cu hrean (200 grame) – 8 lei; platou brânzeturi de 400 grame (brânză cu mucegai, parmezan, cașcaval emmentaler, brie, telemea, frigăruie caprese, biscuit sărat, struguri, măr, merișoare, roșii cherry) – 60 de lei; platou tradițional de 400 grame (cârnat afumat, ceafă afumată, mușchiuleț de porc afumat, slăninuță afumată, tobă, caș, ceapă, roșii, castraveți) – 35 de lei; pâine de casă croită manual (700 grame) – 8 lei.

„A fost un an dificil pentru mulți dintre noi, însă echipa CityPub & Bolta Rece a rămas permanent aici pentru fiecare dintre clienții noștri. Nu aveam cum să nu le fim alături și de sărbătoarea Crăciunului! Fiecare dintre noi preferă, mai ales în aceste momente, să fie alături de cei dragi decât să piardă ore bune la cumpărături sau în bucătărie. Am pregătit un meniu complet cu bucate tradiționale, dar și un pachet potrivit pentru patru persoane, astfel încât să nu lipsească nimic de pe masa Crăciun și să fim mai atenți la lucrurile și oamenii care contează cu adevărat. Pentru pachetul de Crăciun, oferim din partea noastră o sticlă de vin și o pâine de casă croită manual, iar pentru toate livrările la domiciliu nu se percep costuri suplimentare. Încercăm, cu toții, să dăruim, să ne fie bine”, a declarat Daniela Ciofu, administratorul CityPub & Bolta Rece.

Parchetul de Crăciun, potrivit pentru patru persoane, costă 240 de lei și conține: salată de boeuf – 1 kilogram, sarmale – 20 de bucăți, răcituri de curcan – 1,4 kilograme, scăriță de porc marinată la cuptor – 1,2 kilograme (opțional, sos barbeque), salată de sfeclă roșie cu hrean/murături asortate – 600 grame, iar din partea casei se oferă o pâine de casă (700 de grame) și o sticlă de vin.

Reprezentanții CityPub & Bolta Rece anunță și faptul că zilnic se prepară pâine de casă, ce poate fi comandată și livrată la domiciliul clienților, prețul unei pâini de 700 de grame fiind de 8 lei.

Comenzile pentru preparatele pregătite în bucătăria celor două restaurante pot fi date la numerele de telefon 0752.999.100 sau 0333.103.646. Comenzile speciale pentru masa de Crăciun trebuie date în avans, până cel târziu pe 21 decembrie. Livrările preparatelor comandate pentru masa de Crăciun se fac la domiciliu fără niciun cost suplimentar.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0