Prima paginăActualitate

Circulație îngreunată pe E85, la Traian, în urma unui accident în care au fost implicate trei tiruri

Circulație îngreunată pe E85, la Traian, în urma unui accident în care au fost implicate trei tiruri

Dimensiune text

 

 

Circulația rutieră a fost îngreunată joi dimineață, pe DN 2 – E 85, în zona localității Traian, în urma unui accident produs noaptea trecută, în care au fost implicate trei autotrenuri.

Miercuri seară, 24 octombrie, la ora 23:41, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui accident rutier în care au fost implicate trei tiruri, pe DN 2 – E 85. La locul indicat de apelant s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman.

„În urma accidentului, unul dintre șoferi a rămas încarcerat. Echipajele de pompieri au acționat pentru descarcerarea acestuia, i s-a acordat primul ajutor de către echipajul SMURD și a fost predat către un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț. La locul accidentului s-au asigurat măsuri PSI și s-au întreprins acțiuni de curățare a părții carosabile”, informează ISU Neamț.

Joi dimineață, în zona accidentului, pe DN 2, km 336+800, se circula îngreunat, pe un singur sens, până la deblocarea carosabilului, a informat Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași.

 

Foto: DRDP Iași (1) / facebook / Radar Roman Oficial (2-4)

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0