Circulație închisă în centrul Romanului în weekend, pentru concertele dedicate Zilelor Municipiului

HomeSocial

Circulație închisă în centrul Romanului în weekend, pentru concertele dedicate Zilelor Municipiului

Primăria Roman a anunțat miercuri că începând de astăzi, 18 mai și până luni, 23 mai, este necesară blocarea accesului în parcarea din proximitatea Colegiului Național „Roman-Vodă”, precum și blocarea străzii Libertății, de la intersecția cu strada Unirii până la intersecția cu bulevardul Roman Mușat. Conform reprezentanților municipalității, măsura este necesară pentru amenajarea teraselor de alimentație publică și a zonelor comerciale, respectiv pentru realizarea spectacolelor de divertisment cu ocazia Zilelor Municipiului Roman, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 78 din 28 aprilie. „Riveranii care dețin permis de parcare în aceste zone, în intervalul menționat, pot parca în mod gratuit autoturismul pe orice alt loc de parcare cu plată din municipiu. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au transmis reprezentanţii Primăriei Roman.

Totodată, conform unei decizii luate de consilierii locali romașcani în ședința extraordinară de îndată de marți, 17 mai, pentru realizarea spectacolelor de divertisment, pentru terasele de alimentație publică și zonele comerciale, este necesară blocarea temporară a circulației rutiere pe bulevardul Roman Mușat, de la intersecția cu strada Bogdan Dragoș până la intersecția cu strada Dobrogeanu Gherea, zilnic, începând de vineri, 20 mai, până duminică, 22 mai 2022, în intervalul orar 15:00 – 24:00. Inițial, intervalul prevăzut pentru restricționarea traficului pe bulevardul Roman Mușat fusese între orele 17.00 – 23.30, și doar până la intersecția cu strada Veronica Micle.

Concertele dedicate zilelor orașului

La această ediție a Zilelor Municipiului Roman, vor fi trei zile de concerte în centrul orașului, pe scena amenajată în zona statuii lui Roman Mușat, cele mai așteptate recitaluri fiind cele susținute de Andia și Ștefan Bănică.

Vineri, 20 mai, de la ora 19, vor avea loc spectacole susținute de: interpreți de la Clubul Lucky Dance – Alessandro Mucea, Ștefania Pascal și trupa Angels (Ariana Creangă și Giulia Dancă); trupa OXA (Cristian Prăjescu și Ioana Hrișcă); trupa Cuantune; Ștefan Bănică alături de Rock’n’Roll Band & The 50’S.

Sâmbătă, 21 mai, de la ora 17:00 va avea loc un spectacol de talente locale – tineri interpreți din unitățile de învățământ romașcane și de la cluburile de muzică și de dans din Roman -, iar de la ora 19:00 va începe un spectacol de divertisment în cadrul căruia vor evolua: Fanfara „Magic” de la Ștefan Vodă, din Republica Moldova, Ansamblul „Plai Moldovenesc” din Roman, Ion Suruceanu, din Republica Moldova, și Andia.

Duminică, 22 mai, de la ora 19:00, se va desfășura un spectacol de muzică populară în cadrul căruia vor evolua tinere talente locale, Alexandra Chițimuș, Iulia Zavate, Ștefan Enășel Romașcanul și trupa Alesis.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0