Articol publicat în data de: sâm, 25 Feb 2012
Roman | de către Teo RusuCirculația pe strada Bogdan Dragoş, oprită parțial din cauza unei lucrări

Vineri, circulația pe strada Bogdan Dragoş a fost oprită între intersecția cu strada Vasile Lupu şi intersecția cu strada Tineretului. Motivul a fost o lucrare executată în zonă de anagajații firmei E.ON Gaz.

 

 

Echipele companiei au intervenit în jurul orei 9.00, pe strada Bogdan Dragoş, din municipiul Roman, pentru a remedia o defecțiune, depistată ca urmare a monitorizării sistemului de distribuție. Pentru ca lucrările să se desfăşoare în condiții de siguranță, a fost necesar ca circulația rutieră în zonă să fie oprită. Această lucrare a fost realizată cu avizele necesare de la autoritățile locale, precum şi de la Poliție. Aceste lucrări de reparații, ce s-au finalizat în cursul aceleiaşi zile, nu au necesitat întreruperea furnizării gazelor naturale pentru consumatorii din zonă„, a afirmat Cornel Zaiț, purtătorul de cuvînt al E.ON Gaz Distribuție.

Reprezentantul companiei a precizat că E.ON Gaz Distribuție monitorizează funcționarea rețelei de distribuție a gazelor naturale şi, în conformitate cu normele din domeniu, intervine şi efectuează lucrări ori de cîte ori este necesar pentru a asigura alimentarea în condiții de siguranță şi la parametri optimi a consumatorilor.

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>