Prima paginăActualitate

Cine sunt cei interesați de a conduce CSM Roman și Direcția de Poliție Locală

Cine sunt cei interesați de a conduce CSM Roman și Direcția de Poliție Locală

Dimensiune text

 

Două concursuri va organiza, în luna septembrie, Primăria municipiului Roman pentru ocuparea funcțiilor de conducere de la CSM Roman și Direcția de Poliție Locală. Depunerea dosarelor pentru ambele concursuri s-a încheiat, pentru fiecare funcție concurența fiind de doi pe loc.

Marți, 5 septembrie, Primăria municipiului Roman a afișat pe site-ul oficial rezultatul selecției de dosare pentru concursul de recrutare în vederea ocupării unui post de conducere pe perioadă nedeterminată, în cadrul Club Sportiv Municipal Roman. Vineri, când a fost ultima zi de depunere a dosarelor, purtătorul de cuvânt al CSM Roman a anunțat că au fost depuse două dosare, iar în urma analizei îndeplinirii tuturor condițiilor, ambii au fost selectați pentru a participa la proba scrisă și la interviu. Este vorba despre Constantin Costea Cudalb și de Florin Ionuț Grumezescu, ambii depunându-și dosarele pe 29 august și fiind declarați admiși.

Constantin Cudalb este în prezent angajat pe o funcție în cadrul Direcției de Evidență Informatizată a Persoanei, fiind, în anii anteriori ocupând funcția de consilier personal al fostului primar, Laurențiu Leoreanu. Constantin Cudalb are 35 de ani. Ionuț Grumezescu este născut în 1976 și, în trecut, pentru o scurtă perioadă de timp, a cochetat cu politica, fiind președinte al Organizației de Tineret a PMP Roman. Este a doua oară când este scos la concurs postul de director al CSM Roman în acest an, la prima „strigare” nefiind înscrisă nicio persoană. Funcția de director interimar până la câștigarea de către un candidat a concursului este ocupată de Maricel Benchea.

Și pentru funcția de director al Direcției de Poliție Locală s-a încheiat etapa de depunere a dosarelor, care au fost primite până pe 4 septembrie, fiind depuse două candidaturi, urmând a se afișa în spațiul public și numele candidaților care au îndeplinit cerințele postului. Direcția de Poliție Locală este condusă acum, prin interimat, de Sorin Panaite, director adjunct, după ce Daniel Cazacu a ales să conducă un compartiment din cadrul acestei componente din administrația publică locală ce are ca atribuții principale asigurarea liniștii și ordinii în oraș.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • @ Autor. Fost-au ei ce au fost dar… ce legatura au cu sportul (mai ales cu handbalul – ca la fotbal…toti se pricep ! ), cu… ,,managementul” domeniului ??! Or fi avand ,,docto…rate” in sport – ca fara….nici Daum n-a…

  • pronostic – Cudalb , Malei . Alta intrebare!