Cine cântă în acest an de Revelion, în centrul Romanului

HomeActualitate

Cine cântă în acest an de Revelion, în centrul Romanului

 

Autoritățile locale au anunțat joi, 29 decembrie, cine sunt artiștii care îi vor întâmpina pe romașcani, în noaptea dintre ani, în centrul Romanului. Față de anii anteriori, lista invitaților nu conține nume de renume, însă se va cânta muzică ușoară, dance și populară. Deși a depus jurământul de credință pentru un mandat de deputat, primarul Laurențiu Leoreanu va fi la miezul nopții în centrul orașului sau, cel puțin, un mesaj al acestuia va fi transmis romașcanilor.

Conform programului anunțat de administrația locală, distracția de Revelion va începe în centrul municipiului de la ora 21.30, când va cânta Cristian Prăjescu, romașcanul ajuns, de două ori, în finala concursului național Eurovision. De la ora 22.10 și până la 23.00, pe scenă va fi prezent Ansamblul Mugurel, din Republica Moldova, condus de dirijorul Ion Dascăl. Până la 23.50 va cânta apoi Lora & Band, după care pe scenă va lua cuvântul primarul Laurențiu Leoreanu, iar după numărătoarea inversă de intrare în noul an va urma un spectacol de artificii de 15 minute.

După sărbătoarea trecerii în noul an, distracția va continua cu Ansambul de muzică populară Mugurel și cu soliștii Rodica Buhna, Constantin Rotaru și Mihai Grosu. Prezentatorul evenimentului va fi Ionuț Dragotesc.

Începând cu ora 23.30, autoritățile locale vor împărți celor prezenți în Piața „Roman Vodă” gustări și șampanie.

revelion-2017

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0