Cinci piese esențiale pentru un look de stradă, cu stil

HomeAdvertorial

Cinci piese esențiale pentru un look de stradă, cu stil

Stilul se află în combinațiile vestimentare pe care le faci, dar și în felul în care porți ținutele. Astfel, un bărbat poate să fie bine îmbrăcat atât la birou, dar și pe stradă și în weekend, dacă știe cum să aleagă piesele și cum să le combine.

Dacă în ținuta de birou este simplu să atingi eleganța pentru că adopți un costum de haine bleumarin, cu cămașă și pantofi Oxford, în variantele de stradă trebuie să mergi pe intuiție, dar să urmezi și câteva reguli de stil pentru a obține un look rafinat.

Este clar că, în timpul liber, bărbații preferă confortul și atunci piesele de bază din garderobă sunt tricourile, joggerșii, bermudele și pantofii tip runners. Însă există și câteva piese suficient de versatile încât să inspire stil și să ofere confort, în orice ținută.

Tricoul polo

Acest hibrid între tricou și cămașă a fost inventat tocmai pentru a suplini această a nevoie a bărbaților de a avea ținute smart cu un plus de confort. Iar el a fost declinat în diferite culori, imprimeuri și materiale pentru și mai multă accesibilitate. Anul acesta, oferta cromatică este variată și poți alege modele navy sau negre, pentru ținutele formale, sau culori pastel pentru ținutele de zi cu zi. Cel mai indicat este să cauți la brandul Polo Ralph Lauren care reprezintă cel mai bine acest model.

Pantalonii chino

Din nou vorbim despre un hibrid, de data aceasta în pantalonii casual și cei de costum. Chinos sunt realizați dintr-un material cu o textură plină, având o compoziție majoritară din bumbac și un procent mic de elastan. Croiala lor pe linia corpului și materialul oferă lejeritate în mișcare. Aceștia pot fi combinați cu tricoul polo și sneakers în ținutele de stradă pentru un look cu stil și plin de confort.

Sneakerșii

Pentru că tot am amintit de sneakerși, aceștia sunt o parte esențială în alcătuirea unei ținute confortabile și au și un grad ridicat de confort. Designul minimalist, talpa simplă, cromatica în care sunt gândiți acești pantofi, totul îi plasează în zona de încălțăminte smart. Partea bună este că acești pantofi pot da un aer rafinat chiar și unei ținute cu bermude, dacă adaugi o cămașă sau un tricou și sacou. La brandul Lacoste poți găsi multe modele de Sneakers, albi, negri, bleumarin sau bicolor, pe care să îi integrezi în ținutele de stradă.

Blazerul

Această piesă declinată din costumul de haine masculin are o croială mai lejeră și un stil care poate fi abordat chiar și pe stradă, cu jeans, chinos sau bermude. Cu un coeficient ridicat de eleganță, blazerul asigură doza necesară de stil unei ținutei cu jeans, tricou și pantofi Derby.

Jeanșii negri

Jeanșii sunt o piesă casual însă suficient de versatilă pentru a se integra în orice tip de ținută. Dacă vrei să ai un look rafinat pe stradă și nu poți renunța la jeanși, adoptă unii negri, cu tricou, sneakers și blazer. Și ține cont de faptul că în orice ținută de stradă este indicat să combini doar două culori sau să mergi pe minimalism. În modă, întotdeauna mai puțină culoare înseamnă mai mult stil.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0