Cinci câştigători din Neamț la Loteria Bonurilor

Dimensiune text

Trei persoane din Roman şi două din Piatra Neamţ au avut un bon câştigător la ediţia a doua a Loteriei Bonurilor fiscale.

Cea de-a doua ediţie a Loteriei bonurilor fiscale nu a mai adus noroc unui număr la fel de mare de nemţeni ca prima ediţie. 27 iulie a fost ultima zi în care s-au mai putut depune, la sediul serviciilor fiscale municipale, bonurile câştigătoare la loteria din 28 iunie, atunci când au fost declarate câştigătoare bonurile între 135 şi 135,99 de lei, din data de 23 mai 2015. La nivelul judeţului Neamţ, doar cinci persoane au avut un bon câştigător. „Este vorba despre trei câştigători din Roman şi doi din Piatra Neamţ”, a precizat Cristina Ionescu, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Neamţ.

La extragerea de duminică, 28 iunie, au intrat în cursă bonurile emise în perioada 29 martie – 31 mai 2015. Recent, oficialii au schimbat regulile, aşa că de acum înainte vor fi acordate doar 100 de premii la nivel naţional. În situaţia în care, în urma centralizării listei bonurilor fiscale prin care s-au revendicat premiile, se va constata depăşirea numărului maxim de premii stabilit la 100, atunci se va face o nouă loterie, iar din totalul bonurilor valide de pe listă vor fi extrase numai 100 ca fiind câştigătoare.

La prima ediţie a loteriei, organizată a doua zi de Paşti, au fost plătite 17.837 de câştiguri la nivel naţional. Atunci, 403 persoane din judeţul Neamţ au avut un bon câştigător, între 6 şi 6,99 lei, pe care l-au depus la Finanţe, dintre care 106 erau din Roman.

În luna iulie a avut loc prima extragere lunară a Loteriei Bonurilor Fiscale. Au intrat în cursă bonurile emise în luna iunie 2015, iar câştigătoare au fost declarate bonurile de 509 lei, din data de 1 iunie.COMENTARII

WORDPRESS: 0