Prima paginăSocial

Cererile pentru locuințe ANL sunt așteptate până la sfârșitul lunii ianuarie

Cererile pentru locuințe ANL sunt așteptate până la sfârșitul lunii ianuarie

Dimensiune text

 

 

Până la finele acestei luni, romașcanii care au depus dosare pentru a obține o locuință destinată tinerilor prin programul derulat de Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) trebuie să reactualizeze parte din acte și tot până pe 31 ianuarie se așteaptă și noile dosare.

Cei care au depus dosare în perioada anterioară trebuie să reactualizeze: numărul de telefon, adeverinţa care atestă faptul că titularul dosarului deţine loc de muncă în municipiul Roman, valabilă în anul 2018, și orice alt document care a fost emis ulterior depunerii dosarului şi care dovedeşte o schimbare a situaţiei titularului (certificat de căsătorie, hotărâre de divorţ, certificat de naştere a unui copil, acte de absolvire studii, modificarea domiciliului etc). Documentele se depun la Biroul Unic din cadrul Primăriei Roman.

Administrația publică local a făcut demersurile pentru construirea în Roman, în cartierul Vasile Lupu, a încă șase blocuri ANL: două pentru tineri, câte unul pentru specialiștii ce lucrează în sistemul de educație și în cel de sănătate și două blocuri de locuințe de serviciu.

Pe lista de așteptare a Primăriei Roman pentru acest program se aflau anul trecut aproape 100 de solicitări.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0