Prima paginăSocial

Ceremonial militar la trecerea în rezervă a patru cadre militare, la Baza 3 Logistică „Zargidava”

Ceremonial militar la trecerea în rezervă a patru cadre militare, la Baza 3 Logistică „Zargidava”

Dimensiune text

 

Joi, 30 ianuarie, la sediul comandamentului Bazei 3 Logistică „Zargidava” din Roman s-a desfășurat ceremonialul militar prilejuit de trecerea în rezervă a patru cadre militare. Este vorba despre colonelul Felician Farcaș, care a îndeplinit funcția de locțiitor al comandamentului Bazei 3 Logistică, colonelul Daniel Gherguț, plutonierul adjutant Dorel Chiorescu și plutonierul adjutant Georgel-Vasile Pleșcan, informează un comunicat al Bazei 3 Logistică „Zargidava”.

După citirea ordinelor de trecere în rezervă, comandantul Bazei 3 Logistica „Zargidava”, colonel inginer Petre Croitoru, a făcut referire succint la cele mai semnificative etape din cariera militară a cadrelor trecute în rezervă, le-a mulțumit pentru abnegația și profesionalismul manifestat pe parcursul activității desfășurate în sistemul militar și a oferit diplome de excelență, ca semn de prețuire și respect pentru contribuția adusa instituției militare.

„La rândul lor, cadrele militare trecute în rezervă, aflate la finalul unei etape importante din viața lor și marcate de o fireasca emoție, au adresat sincere mulțumiri tuturor colegilor, pentru frumoasa colaborare și pentru sprijinul permanent de care s-au bucurat pe timpul activităților specifice desfășurate. Tot în semn de stimă și respect pentru cadrele aflate la finalul unei frumoase cariere militare, ceremonialul s-a încheiat cu defilarea structurilor militare”, au precizat reprezentanții Bazei 3 Logistică „Zargidava”.

 

Foto: Baza 3 Logistică „Zargidava”

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Vasile Tudorachi 1 an

    Le doresc multa sanatate, liniste si pensie lunga!