Prima paginăSanatate

Centru de vaccinare împotriva COVID-19 în Piața „Roman-Vodă”, în acest weekend

Centru de vaccinare împotriva COVID-19 în Piața „Roman-Vodă”, în acest weekend

Dimensiune text

În acest sfârșit de săptămână, în centrul orașului, în Piața „Roman-Vodă”, va funcționa un centru mobil de vaccinare împotriva COVID-19, care va fi deschis sâmbătă și duminică între orele 9.00 – 21.00. Este vorba despre transferarea unui flux de la centrul de vaccinare de la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, unde adresabilitatea de weekend este mai mică.

„În continuare, facem eforturi pentru sprijinirea campaniei de vaccinare și, astfel, în weekendul acesta, sâmbătă și duminică, va fi deschis un centru de vaccinare mobil în Piața «Roman-Vodă», în intervalul orar 9-21, iar romașcanii vor avea posibilitatea vaccinării cât mai aproape de ei, în centrul municipiului Roman. Vor fi disponibile ambele vaccinuri, atât Pfizer, cât și Johnson & Johnson. Ne dorim ca, în perioada următoare, în funcție de avizarea activității mobile, să putem merge în cât mai multe zone ale orașului, să putem face vaccinarea din cartier în cartier și cât mai mulți romașcani să poată să se vaccineze”, a afirmat primarul Leonard Achiriloaei.

De asemenea, în weekend vor fi în continuare funcționale atât centrul de vaccinare de la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, cât și centrul drive-through de la complexul comercial Roman Value Centre, în același interval orar, 9-21 – centru mobil la care weekendul trecut s-au vaccinat 675 de persoane.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0