Centrele de vaccinare împotriva COVID-19 disponibile pentru romașcani, în acest sfârșit de săptămână

HomeSanatate

Centrele de vaccinare împotriva COVID-19 disponibile pentru romașcani, în acest sfârșit de săptămână

În acest weekend, romașcanii care doresc să se vaccineze împotriva coronavirusului COVID-19 o pot face într-unul dintre cele trei centre disponibile în oraș: centrul fix de la Colegiul Tehnic „Miron Costin” de pe strada Ștefan cel Mare (E 85), centrul drive through care va fi amplasat din nou în parcarea centrului comercial Roman Value Centre și centrul de vaccinare mobil de la Piața Mare. În aceste centre se poate efectua vaccinarea fără programare, cu vaccinuri Pfizer sau Johnson&Johnson.

„Continuă campania de vaccinare atât la nivel național, cât și în municipiul Roman. În continuare, va fi disponibil centrul de vaccinare de la Colegiul Tehnic «Miron Costin» și vom avea disponibil și centrul drive through, din acest weekend, în parcarea centrului comercial Roman Value Centre, cu funcționare sâmbătă și duminică, între orele 9 și 21. În Piața Centrală este amplasat centrul mobil de vaccinare, disponibil de luni până duminică, în intervalul 7-11. Rămâne valabil îndemnul de a merge în număr cât mai mare să ne vaccinăm. Și guvernanții au considerat că merită un imbold această campanie și vor fi demersuri în acest sens, iar cei care se vor vaccina vor putea beneficia și de tichete de masă – așteptăm legislația în vigoare pentru a vedea care este procedura și ce se va face mai departe în acest sens”, a declarat primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei.

În perioada 31 iulie – 7 august, în județul Neamț au fost administrate 3.167 de doze de vaccin. 2.550 de persoane au fost vaccinate cu doza 1 și 617 cu doza de rapel. Conform Registrului Electronic de Vaccinări, 83.657 de persoane cu domiciliul în județul Neamț, din care 34.908 în mediul rural, erau vaccinate anti-COVID cu schemă completă până la finalul săptămânii trecute.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0