Cele mai multe accidente rutiere grave s-au produs marțea, miercurea și duminica, după ora 14

HomeActualitate

Cele mai multe accidente rutiere grave s-au produs marțea, miercurea și duminica, după ora 14

 

politie-accidentVineri, sâmbătă și duminică, pe şoselele din județul Neamț nu au avut loc accidente de circulaţie soldate cu victime omenești. Conform statisticilor Serviciului Rutier Neamț, ultimul weekend fără accidente rutiere cu victime a fost pe 28 – 29 noiembrie 2015.

Poliţiştii rutieri au continuat activităţile pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, pe raza județului, fiind desfășurate acțiuni în intervalul 7 – 12 februarie. Astfel, doar sâmbătă, 11 februarie, polițiștii rutieri au reținut 22 de permise de conducere, 21 pentru depășirea cu 50km/h a limitei de viteză și unul pentru depășire neregulamentară. Abaterile au fost înregistrate pe DN2, fiind aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, majoritatea pentru încălcarea regimului legal de viteză.

„Mulțumim tuturor celor care au înțeles importanţa şi necesitatea respectării regulilor de circulație. Polițiștii nemțeni recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră preventivă de condus, atât pentru siguranţa lor, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic. În anul 2016, cele mai multe accidente grave de circulație s-au produs în intervalul orar 14 – 22, în zilele de marți, miercuri și duminică”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0