Cele mai comune tipuri de jucători pe care îi vei întâlni la mesele de poker

HomeAdvertorial

Cele mai comune tipuri de jucători pe care îi vei întâlni la mesele de poker

În momentul în care joci poker vei avea ocazia să cunoști constant oameni noi. Vei afla povești de viață, povești din cazinouri, iar cu unii oameni poți lega prietenii. Un lucru e cert: socializarea din jocul de poker este cu siguranță ceva ce aduce un farmec acestui joc.

Și cum pokerul este un joc al tuturor, indiferent de categoria socială și de statut, vei întâlni oameni diverși. Cu unii vei râde, de la unii vei avea ceva de învățat, în timp ce puțini dintre ei s-ar putea să nu îți placă. În orice caz, când joci poker live vei întâlni oameni noi. Dacă îți place interacțiunea, e bine să știi că poți avea parte de ea și când joci Texas Holdem poker online. Operatorii știu că socializarea e importantă, motiv pentru care utilizatorii pot discuta prin intermediul unei ferestre de chat.

Tipologii de jucători pe care îi vei întâlni la poker

Jucătorii cărora le plac riscurile

Sunt unii jucători care nu joacă neapărat ca să câștige, ci pentru că le place adrenalina generată de jocul de poker. Iar cei cărora le plac riscurile vor face alegeri care pot părea la prima vedere ciudate. Vor da call-uri când nu au cele mai bune mâini, vor da raise surprinzător și s-ar putea să te pună pe gânduri când te vei întreba oare ce cărți are de riscă atât. Important este să îți respecți strategia când întâlnești astfel de jucători și să încerci să sesizezi cât mai multe tipare în jocul lor. Astfel de jucători chiar se distrează la masa de poker. Ei știu că plătesc pentru o experiență și nu vin cu gândul să câștige. Dacă ies pe plus e bine, dacă pierd măcar știu că s-au distrat și au obținut adrenalina dorită. Pokerul chiar e un joc care îți poate da senzații tari în unele momente, iar jucătorii cărora le plac riscurile știu acest lucru foarte bine.

Jucătorii care se cred superiori

În poker, atmosfera în 99% din cazuri este una de distracție. Respectul există între jucători, iar o regulă nescrisă arată că nu e bine să îți ironizezi adversarii. Cum orice pădure are uscăturile ei, la fel se întâmplă și în poker. Sunt cazuri rare, dar există și jucători care se cred superiori. Sunt acei jucători care îți comentează alegerile, care se strâmbă sau îți zâmbesc ironic. Ei încearcă să îți dea senzația că știu în orice moment ce cărți ai, ca și cum acestea ar fi transparente. Când joci live, astfel de jucători vor încerca să copieze comportamentul unor profesioniști. Pe unii îi vei vedea cu hanorac, căști mari și ochelari de soare. Pe un site de poker online nu se vor abține din scris pe chat și vor încerca să pară că știu jocul la perfecție. Cel mai bun sfat este să îi ignori, asta îi doare tare.

Jucătorii profesioniști

Nu ai nevoie de prea mult timp să îți dai seama când un jucător are un nivel ridicat. Sunt unii jucători care sunt atât de buni încât au decis să facă o carieră din poker. Ei cunosc tainele acestui joc, știu să își respecte adversarii, au bun simț și socializează, dar în același timp sunt concentrați la ce au de făcut. De la astfel de jucători ai doar de învățat. Dacă îți dorești să practici pokerul pe termen lung, te poți împrieteni cu astfel de jucători deoarece poți învăța din experiența și sfaturile lor.

Jucătorii ghinioniști

Pokerul este un joc de abilități, însă mai sunt și oameni care dau vina pe ghinion. Sunt acei jucători care tot timpul au fost la o carte distanță de un mare pot, dar nu le-a intrat. Au avut ghinion, în opinia lor. Jucătorii care dau vina pe orice altceva, numai pe ei și pe alegerile făcute nu.

Astfel de jucători nu trebuie să facă parte din cercul tău de prieteni. Încearcă să îi ocolești cât se poate pentru că te vei încărca doar cu energie negativă. E dovedit faptul că diferența în poker e făcută de abilități. Pentru a-ți crește nivelul, ai nevoie de studiu, de o pregătire intensă și de cât mai multă practică. Analizează-ți tot timpul jocul și nu lăsa să îți intre în cap ideea că ai avut ghinion. Da, se poate ca într-un anumit punct să îți vină doar cărți proaste, însă pe termen lung diferența e făcută strict de abilități.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0