Home

Cele mai bune echipe din campionatul municipal au fost premiate

Ediția din acest an a Campionatului Municipal de fotbal pe teren redus s-a încheiat odată cu festivitatea de premiere care a avut loc miercuri seară și în care în prim plan s-a aflat echipa Ambient (foto), învingătoarea ediției 2012.

 

 

Pe 24 aprilie s-a dat startul competiției amintite, la care s-au înscris 16 echipe reprezentante ale societăților comerciale din Roman și care a fost organizată de Consiliul Local și Primăria Roman. Proiectul a fost propus de oamenii politici Ilie Boloca și George Lazăr, iar responsabilul acestuia și coordonatorul său, cel care a dus greul, a fost profesorul Bogdan Polak. Arbitrajul a fost asigurat de Ionuț Nacu, unul dintre cei mai buni cavaleri ai fluierului din județ, arbitru în Divizia A la futsal, profesor-antrenor la Liceul cu Program Sportiv Roman.

Premierea celor mai bune echipe a fost efectuată de Lucian Micu, viceprimar al Romanului, un împătimit și susținător al fotbalului romașcan. Au fost prezente la festivitate cele mai multe dintre echipele înscrise în concurs și care au reușit să-l ducă până la capăt. S-au înmânat diplome, cupe, plachete, dar și premii în bani, primelor patru clasate. Reamintim, pe primele patru locuri s-au clasat Ambient, Baudeman, Andronic Invest și Euro Impact. Campioana a fost recompensată cu 2.100 lei, sumă rezultată după scăderea taxelor.

De asemenea, au fost acordate și alte premii speciale. Bogdan Vizitiu, de la Andronic Invest, a primit placheta de golgheter al competiției. Alexandru Antohi a fost desemnat cel mai bun portar, iar Andrei Paraschiv a primit titlul de cel mai tehnic jucător. Lucky Dance a intrat în posesia trofeului „Fair Play”.

A fost o competiție frumoasă, cu meciuri atractive, echilibrată. Este foarte bine că jucătorii s-au respectat unii pe alții și că nu au fost accidentări și incidente. Toți participanții au fost mulțumiți de această competiție, pe care o doresc repetată. La această activitate au fost atrași romașcani de ordinul cîtorva sute„, a afirmat Bogdan Polak.

Comentarii

WORDPRESS: 0