Cele mai bune cărţi ale momentului, în oferta Bookfest Iaşi

Dimensiune text

Salonul de carte, asociat Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi, este deschis la Sala Paşilor Pierduţi, până pe 5 octombrie.

bookfest4cCele mai importante edituri din România sunt prezente, până pe 5 octombrie, la Bookfest Iaşi, în Sala Paşilor Pierduţi din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Pentru a sărbători începerea sezonului editorial de toamnă, Bookfest aduce şi reduceri considerabile la cele mai bune cărţi ale momentului. Publicul are acces gratuit la toate evenimentele Bookfest. Peste 1.000 de participanţi au fost prezenţi vineri, 3 octombrie, la deschiderea Salonului de Carte Bookfest. Salonul de Carte Bookfest are loc, pentru al doilea an consecutiv, în cadrul Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere (FILIT) Iaşi, ajuns în 2014 la cea de-a doua ediţie. Publicul participant va avea acces la oferta de carte a celor mai importante edituri din România şi va putea participa la evenimente ai căror protagonişti vor fi autorii invitaţi în cadrul FILIT, dar şi oaspeţi speciali ai expozanţilor Bookfest.

La standurile Bookfest, vizitatorii vor putea alege titluri cu reduceri atractive din oferta bogată a unora dintre cele mai de succes edituri din România: Humanitas, Litera, Polirom, Curtea Veche Publishing, Rao, Trei, Corint, Nemira, Herald, Eikon, Okian şi multe altele. Accesul publicului va fi gratuit la toate evenimentele din cadrul Bookfest, precum şi la proiecţiile din cadrul Cinematografului de artă Bookfest.

Ediţia 2014 a FILIT a reunit, anul acesta, peste 300 de invitaţi de seamă ai literaturii mondiale şi române, precum şi traducători, manageri culturali, editori, librari, difuzori de carte, critici şi jurnalişti culturali. Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi este un eveniment finanţat de Consiliul Judeţean Iaşi, prin Muzeul Literaturii Române Iaşi. FILIT 2014 se desfăşoară sub patronajul Reprezentanţei Comisiei Europene în România şi beneficiază de parteneriatul Băncii Naţionale a României.COMENTARII

WORDPRESS: 0