Prima paginăRoman

Cel mai mare flash-mob din județ va fi organizat la Roman

Dimensiune text

Vineri, 31 mai, copiii din Roman sunt invitați să celebreze Ziua Copilului într-un mod inedit. Ei sunt așteptați la ora 12, în Piața „Roman-Vodă”, la evenimentul numit „Ready, Steady, Dance – Say Fresh Good Food”.

 

 

Potrivit organizatorilor, manifestarea dorește să promoveze mișcarea prin dans și mâncarea sănătoasă în rândul copiilor. Vor participa copii de la grădinițele, școlile și liceele din oraș. Fiecare clasă participantă va dansa împreună cu un instructor de dans, iar clasa care va reuși cel mai bine mișcările dansului va câștiga o excursie la Tîrgu Neamț. Tot în această excursie vor pleca și cinci copii care provind din familii defavorizate.

„La finalul concursului vom organiza o acțiune de tip flash-mob (n.r. – un tip de adunare într-un loc public, participanții efectuând o anumită acțiune, de obicei neobișnuită, pentru o anumită perioadă de timp), care va fi, sperăm noi, cea mai mare din județ. Anticipăm că la eveniment vor participa în jur de 500 de copii. Am ales copii de toate vârstele, pentru a promova mișcarea, indiferent de aptitudinile lor. Participanții vor primi apă, fructe și câte o diplomă. Acțiunea este organizată cu sprijinul tuturor structurilor Organizației PNL Roman, respectiv organizațiile de tineret, de femei și de seniori liberali”, a declarat Andreea Găină, președintele Organizației Femeilor Liberale Roman și unul dintre organizatori.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0