Prima paginăNeamt

Cei trei comisari arestați pentru luare de mită merg la… film

Dimensiune text

Miercuri, 5 septembrie, la Tribunalul Neamț a avut loc un nou termen în procesul în care cei trei comisari de la Garda Financiară sînt judecați pentru luare de mită.

 

Fostul comisar șef Constantin Nistor (foto) și comisarii Gheorghe Enășoaie și Corneliu Antonie au apărut, miercuri, în fața magistraților nemțeni, care au vizionat DVD-urile cu înregistrările video făcute cu ocazia flagrantului din 28 septembrie 2011.
Magistrații Tribunalului Neamț au decis amînarea procesului pînă pe data de 17 septembrie, cînd, bineînțeles, va avea loc altă vizionare a înregistrărilor ambientale efectuate de către procurorii DNA, cu ocazia flagrantului organizat în Poiana Largului.

Reamintim faptul că, după acel flagrant, cei trei au fost arestați sub acuzația de dare de mită. Acum, cei trei comisari sînt judecați în stare de libertate. De remarcat faptul că este a treia ședință în care s-au vizionat DVD-urile cu înregistrările și s-a hotărît o nouă dată pentru o nouă vizionare, semn că fie judecătorii sînt greu de convins, fie procurorii au înregistrat un serial cu mai multe episoade.

COMENTARII

WORDPRESS: 0