Ce trebuie să știți înainte de a folosi un hoverboard

HomeAdvertorial

Ce trebuie să știți înainte de a folosi un hoverboard

Încă de când Marty McFly s-a plimbat pe un hoverboard în filmul „Înapoi în viitor”, partea a II-a, oamenii au așteptat cu nerăbdare ziua în care vor putea deține un hoverboard.

Iată-ne ajunși la sfârșitul anului 2021 și, deși tehnic nu este un hoverboard, plăcile cu autoechilibrare fac furori în acest sezon de sărbători și îi dau utilizatorului o oarecare senzație de „plutire” deasupra solului.

Produsul, disponibil de la mai mulți producători, este alimentat de o baterie cu litiu și funcționează prin aplecare și echilibrare. Dar, cu accidentări și un preț care nu este prietenos pentru toate bugetele, întrebarea majoră în acest sezon de sărbători este – să cumpărați sau să nu cumpărați un hoverboard?

Iată un articol care să vă ajute să vă orientați în privința argumentelor pro și contra, a riscurilor de siguranță și a motivelor pentru care hoverboard-ul a devenit cel mai în vogă cadou al sezonului de sărbători.

Avantajele unui hoverboard

Cu puțină practică și mult echilibru, aceste hoverboard-uri sunt destul de ușor de folosit. Cu puțin efort, porniți la drum. Pe măsură ce vă simțiți mai confortabil pe placa dvs., devine mai ușor de manevrat – este nevoie doar de puțină practică.

Deși hoverboard-ul este cadoul la modă, este și cadoul cel mai scump de cumpărat, de la diverși producători. Deci, deși cererea poate fi mare, prețul a făcut ca acestea să rămână destul de ușor de obținut – fie prin intermediul comercianților online, fie la magazinele din mall-uri.

Plăcile cu autoechilibrare sunt mult mai compacte decât omologul lor cu ghidon, Segway, și cântăresc mult mai puțin. Acestea sunt suficient de mici pentru a fi depozitate într-un dulap sau într-o geantă, pentru a fi transportate cu ușurință.

Nu aveți bani pentru autobuz? Nu mergeți suficient de departe pentru un Uber? Vă simțiți prea leneș să mergeți pe jos? Nici o problemă. Luați hoverboard-ul și plecați. Placa cu autoechilibrare poate atinge o viteză de până la 16 km/h și poate parcurge între 16 și 15 km cu o singură încărcare.

Dezavantajele unui hoverboard

Totul se rezumă la bani. Hoverboard-urile din ziua de astăzi nu sunt ieftine. Iar dacă nu sunteți atent, pot apărea accidentări grave în timp ce vă plimbați pe hoverboard.

Mai multe recenzii arată că unele mărci de hoverboard-uri au probleme cu supraîncălzirea – unele chiar până la punctul de a lua foc. Așadar, dacă vă aflați în zone cu climă mai caldă, ar fi bine să așteptați până când temperaturile sunt mai blânde, înainte de a ieși la o plimbare.

Multe întreprinderi și orașe impun limite privind locurile în care pot fi folosite hoverboard-urile. Așadar, deși poate credeți că este cool să vă plimbați cu viteză prin mall, este posibil ca securitatea mall-ului să nu fie de acord.

Există un mod sigur de a conduce un hoverboard?

Hoverboard-urile pot părea o modalitate cool de a aluneca prin mall sau cartier, dar să învățați să vă plimbați cu placa nu este atât de ușor pe cât pare. Acest lucru necesită ca o persoană să se echilibreze, ceea ce necesită multă forță abdominală centrală, potrivit lui Robert Glatter, medic de urgență la Lenox Hill Hospital din New York. El spune că dispozitivele sunt problematice din mai multe motive.

„Dacă aveți un nucleu central slab sau un set slab de mușchi abdominali, există un risc crescut de a cădea înainte sau înapoi, ceea ce poate provoca fracturi ale cotului, ale gleznei, ale încheieturii mâinii și există riscul unei leziuni cerebrale traumatice sau al unei contuzii”, a declarat Glatter pentru USA TODAY Network.

Plăcile necesită ca cei care le folosesc să se orienteze cu picioarele și pot, de asemenea, să îi rănească pe ceilalți dacă persoana nu deține controlul asupra plăcii.

În timp ce celebritățile și reclamele pentru hoverboard-uri pot să nu arate persoane care poartă protecție, Glatter a spus că oamenii ar trebui să se protejeze dacă aleg să folosească aceste plăci. Purtați protecție, și nu doar o cască. Asta înseamnă că trebuie să purtați o cască, protecție în jurul genunchilor, coatelor și încheieturilor.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0