Săptămâna aceasta, producătorii care comercializează fructe și legume în piață oferă 18 de produse.
Ceapa costă 2 lei pe kilogram, cartofii costă 1 – 1,5 lei pe kilogram, morcovii – 2 lei pe kilogram, iar păstârnacul 4 – 5 lei kilogramul. Varza se găsește la prețul de 2 lei kilogramul, iar fasolea costă 10 lei kilogramul.
Usturoiul costă 10-15 lei kilogramul, țelina costă 4-5 lei kilogramul, pătrunjelul costă 4-5 lei kilogramul, sfecla roșie se poate cumpăra cu 2,5 lei kilogramul, iar ridichile negre costă 2-3 lei kilogramul.
Mărarul și pătrunjelul frunze costă 1 leu legătura, la fel ca și salata, spanacul și ceapa verde, iar ridichile costă 2 lei legătura. Perele costă 7 lei kilogramul, iar merele se găsesc la prețuri între 3,5 și 4 lei kilogramul.
Comentarii