Ce oferte sunt disponibile la Târgul de Turism al României, ediție virtuală, organizat în acest sfârșit de săptămână

HomeEconomie

Ce oferte sunt disponibile la Târgul de Turism al României, ediție virtuală, organizat în acest sfârșit de săptămână

Târgul de Turism al României – ediția virtuală se desfășoară în acest an în perioada 18 – 21 februarie, informează Camera de Comerț și Industrie Neamț. Evenimentul este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

Conform organizatorilor, platforma TTRVirtual de pe www.targuldeturism.ro a fost special dezvoltată pentru acest târg, oferă o experiență excelentă de navigare și pune accent pe utilizarea intuitivă. Aceasta cuprinde Homepage – pavilionul ROMEXPO, Lobby – pavilionul B3, Expo Area – pavilionul cu standuri virtuale personalizate care pot fi accesate cu un singur click de către vizitatori, zona pentru Conferințe Live, Market Place și Business Meeting Point.

În Zona de Market Place se regăsesc ofertele firmelor expozante pe care vizitatorii le pot accesa foarte rapid, datorită sistemului inteligent de filtre de căutare. „Ediția virtuală a Târgului de Turism al României se adresează atât vizitatorului tradițional care este în căutare de vacanțe sau sejururi pe meleaguri românești, vânează oferte all inclusive sau destinații de familie, cât și călătorului nonconformist care preferă destinațiile inedite și contactul direct cu obiceiurile locului, căruia îi plac vacanțele de tipul do-it-yourself și este prieten cu tehnologia”, arată reprezentanții ROMEXPO.

Platforma reunește virtual 125 de expozanți din România și străinătate: Bulgaria, Grecia, Muntenegru, Tunisia. Ei au pregătit o largă paletă de oferte pentru pentru pasionații de călătorie, au prețuri avantajoase, vacanțe personalizate și recomandări pentru călătorii în siguranță. Toate acestea vor putea fi accesate de publicul larg din 18 februarie, ora 10:00, în platforma virtuală: www.targuldeturism.ro .

Pentru cei care își doresc o vacanță de Paște și 1 Mai pe meleaguri românești, expozanții au pregătit pachete cu discounturi între 10% – 30% și servicii de închiriere a mașinilor la prețuri reduse. Nu lipsesc nici sejururile all inclusive sau de tipul demi-pensiune pe litoralul românesc, bulgăresc sau grecesc. Pentru vacanțele achiziționate pe perioada târgului, vizitatori pot beneficia de reduceri cuprinse între 10% și 30% la hoteluri 3*, 4* sau 5*. De asemenea, la TTRVirtual2021, vizitatorii vor găsi și oferte speciale pentru destinațiile exotice sigure: Maldive, Thailanda, Zanzibar, Dubai, Egipt, Tunisia.

Program de vizitare: 18 – 21 februarie 2021, între orele 10:00 – 18:00.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0