Ce nu mai merge în Primăria Roman? Aplicația de sesizări „pentru Roman”, un fiasco

HomeSocial

Ce nu mai merge în Primăria Roman? Aplicația de sesizări „pentru Roman”, un fiasco

În luna iulie a anului trecut, deci de mai bine de jumătate de an, Ziarul de Roman a transmis o solicitare către Primăria municipiului Roman cu privire la faptul că aplicația pentru sesizări „pentru Roman” nu mai este disponibilă pentru utilizatorii ce folosesc sistemul de operare iOS. La ceva timp, reprezentanții Primăriei ne-au comunicat că „în scurt timp”, problema o să fie remediată.

Nici vorbă. Nici până la acest moment, cei care folosesc sistemul de operare iOS nu mai pot descărca aplicația din AppStore. Mai mult, ea nici nu poate fi partajată de către cineva care o deține către un alt utilizator.

Mai nou, aplicația are deja probleme și pentru utilizatorii care folosesc sistemul de operare Android. Din fericire, aplicația „pentru Roman” este disponibilă în GooglePlay, se pot face sesizări, însă harta cu sesizările existente nu mai este disponibilă pe telefoane. Harta cu sesizările poate fi accesată doar din versiunea desktop a aplicației.

În tot acest timp, pentru contractul de mentenanță a aplicație, din bugetul local se plătesc 2.375 lei pe lună, fără TVA. Bani încasați degeaba, în timp ce problemele se înmulțesc și nicidecum nu se rezolvă. Încet încet, aplicația „pentru Roman” se întoarce împotriva romașcanilor.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Dorin 1 an ago

    o fi debandada in primaria roman dar aplicatia cel putin pentru mine a functionat de fiecare data cand am sesizat probleme si au si fost rezolvate, mai greu cu politia locala care se prezinta foarte tarziu la sesizari si deasemenea la parcari interzise amenzile se aplica pe cunostinte, masinile parcate chiar sub semnul interzis sunt ocolite de politia locala daca este vreun prieten.