Prima paginăAdvertorial

Ce jocuri de la cazinou ar alege personajele din serialele populare de pe Netflix?

Ce jocuri de la cazinou ar alege personajele din serialele populare de pe Netflix?

Dimensiune text

Un singur lucru este sigur, Netflix tinde să devină cel mai urmărit! Nu ai ce să-i reproşezi, pentru că are tot ceea ce şi-ar dori un cinefil. Dacă faci o paralelă, vei observa că tot ceea ce o platformă de jocuri online despre jocuri de noroc oferă unui gambler este sensibil egal cu portofoliul oferit cinefililor – ai din toate câte ceva! Până la urmă, oferta face legea în orice domeniu de activitate şi cu siguranţă că platformele se întrepătrund prin calitatea pe care o oferă clienţilor săi. Dar, ce jocuri la cazinou ar alege personajele din serialele populare de pe Netflix?

Joe Exotic – Craps

Este foarte posibil ca Joe Exotic să acceseze chiar și oferta unui site de renume precum Magic Jackpot pentru că se cunoaşte pasiunea acestuia pentru jocurile de noroc. Cu afinitate către tot ceea ce depinde o platformă online, Joe Exotic înclină spre oferta bogată pe care un astfel de cazinou online o face pe segmentul jocurilor de masă. Şi dintre toate acestea ce crezi că i s-ar potrivi cel  mai bine acestui îndrăgit actor? Ai ghicit, jocul de Craps!

De ce acest joc? Pentru că i-ar da posibilitatea de a cumpăra atât de mulţi tigri pe cât şi-ar dori! Acest personaj în vârstă de 57 de ani este recunoscut ca fiind un administrator de gradină zoologică dar şi ca fiind un fost puşcăriaş. Puţină lume ar crede, privind fotografiile cu faţa acestuia, că Joe este un fost ofiţer de poliţie, ba chiar mai mult decât atât, un fost şef de poliţie, din Texas, Eastvale.

Este recunoscut ca un personaj cu vise măreţe, chiar a şi candidat la preşedinţia SUA şi la un mandat de guvernator pentru statul Oklahoma, însă a pierdut de fiecare dată, ceea ce îl face cel mai probabil candidat la jocul de craps. Aşa cum zarurile se rostogolesc pe masa de joc în formarea combinaţiei câştigătoare, aşa şi Joe Exotic îşi joacă şansele cu fiecare rostogolire a acestora.

Geralt – Ruletă

The Witcher este cu siguranţă un serial pe care l-ai urmărit cu inima la gură. Şi ai avut dreptate, fie şi dacă te gândeşti la numărul mare de urmăritori de pe Netflix. Geralt, eroul acestui serial, este întruchiparea masculinităţii, prin urmare din industria jocurilor de noroc i s-ar potrivi cel mai bine jocul de ruletă. El este în film un personaj introvertit care nu intră în contact direct cu oamenii şi nu este mare fan al socializării. Aşa că de ce nu, din fotoliul liniştitor de acasă, Geralt poate plasa pariul preferat şi se poate aştepta liniştit ca bila să îşi caute buzunarul câştigător.

Dacă o să câştige, cu atât mai bine, însă dacă o să piardă, nu vrem să fim acolo pentru a-i simţi furia! Pentru că de obicei mormăie în serial, va trata pierderea în acelaşi mod şi va trece la următorul pariu. Cu certitudine că numai jocurile de noroc în online i se potrivesc, deci dacă se hotărăşte să abandoneze jocul de ruletă poate plasa oricând pariuri la celelalte jocuri de masă, precum cel de poker sau cel de blackjack.

Hopper – Blackjack

Serialul Stranger Things îşi datorează popularitatea acestui personaj, care întruchipează la superlativ rolul unui poliţist care îşi asumă viaţa aşa cum este ea. Îl creşte de unul singur pe Eleven şi datorită firii sale protectoare şi bonome, Hopper este favoritul tuturor. Împărţit între sarcina de părinte şi de protector al oraşului, este aproape sigur că lui Hopper nu i-ar strica deloc o mică partidă de blackjack. Trebuie să facă acest lucru nu într-un cazinou terestru ci neapărat în mediul online.

Citește și:   TOP 5 avantaje ale seturilor de mobilier pentru living

Acolo nu există restricţii care ţin de un anumit program de funcţionare, pur şi simplu dai un click pe jocul de blackjack şi dai start la joc. Cu siguranţă că după ce a dus-o la culcare pe Eleven şi s-a achitat de sarcinile zilnice obositoare, clipa de relaxare pe care o aşteaptă de atât timp este la numai un click distanţă. Aşa cum îl ştim, ca pe un om ce atrage bunătatea universului, jocul de blackjack nu numai că îl va binedispune şi îi va alunga oboseala de peste zi, dar îi va aduce şi câteva câştiguri băneşti mai mult decât binevenite.

Carol Baskins – Sloturi

Este unul atât de controversată încât este greu să te decizi dacă o placi sau dacă o urăşti. Cale de mijloc nu există, pentru că majoritatea speculează ideea că l-a ucis pe soţul ei oferindu-l drept hrană tigrilor. Păi dacă tot este suspectată de acest lucru, atunci un slot cu o temă din natură este tot ceea ce i-ar face ziua mai plăcută. Ţi-o poţi imagina accesând un slot cu animale, unde tigrul este cel mai bine plătit simbol al jocului şi zâmbind de fiecare dată când acest simbol formează o combinaţie câştigătoare?

Lăsând însă gluma la o parte, păcănelele sunt jocurile de noroc care i se potrivesc cel mai bine caracterului său. Poate apăsa butonul de spin când doreşte, îl poate trece pe joc automat, ba chiar îşi poate testa norocul apelând la funcţia gamble a slotului. Are atât de multe oportunităţi la îndemână încât cu siguranţă că sloturile ar fi pentru Carol cea mai bună alegere. Dacă va şi obţine câştiguri din alinierea pe ecran a simbolurilor jocului este tot la mâna destinului, însă Carol va trăi la intensitate maximă adrenalina pe care păcănelele o generează fără discuţie celor care le joacă.

Klaus Hargreeves – Poker

Umbrella Academy este fără discuţie serialul Netflix care adăposteşte acest personaj amuzant dar în acelaşi timp şi extrem de ciudat. Nu ştii ce să te aştepţi de la Klaus, trebuie doar să laşi acţiunea sa se scurgă şi să realizezi abia la final ce a vrut să facă. Este imprevizibil şi din acest punct de vedere pokerul şi mai ales varianta de Texas Hold’em i s-ar potrivi cel mai bine. Poate risca în orice moment al jocului şi dacă intuiţia lui este cea cu care ne-a obişnuit în serial, atunci poate avea o mână câştigătoare încă de la prima carte aşezată pe masa de joc.

Este întotdeauna pregătit pentru orice, aşa că imaginea lui la o masă de poker Texas Hold’em nu este deloc bizară, pare că dintotdeauna locul lui este acolo. Rămâne doar să estimăm că va avea parte de câştigurile dorite, căci în altă variantă nu am vrea deloc să îl vedem cum se manifestă sub imperiul nervilor. Aşa că o să câştige cu siguranţă toate mâinile jocului de poker, o să fie mulţumit de câştigurile realizate şi o să ne lase să ne bucurăm de o nouă zi.

Atât de multe caractere întâlneşti în serialele Netflix încât poţi spune că acestea sunt pentru orice tip de fan. Indiferent dacă îţi plac filmele de acţiune sau dimpotrivă, eşti un romantic convins, în serialele Netflix te vei regăsi cu siguranţă. Oferta este atât de mare, încât se poate uşor compara cu cea existentă în iGaming. Pot actorii să aibă aceleaşi pasiuni cu un om normal? Cu siguranţă da, până la urmă sunt tot oameni, cu plusurile şi minusurile pe care într-un fel sau altul cu toţii le avem!

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0