Prima paginăActualitateRoman

Cazul bărbatului ucis, tranşat şi aruncat la tomberon: colonelul Zaharia a fost lovit în cap

Dimensiune text

Romaşcanul care şi-a găsit sfârşitul într-un mod înfiorător, fiind decapitat şi tranşat, apoi aruncat la gunoi, a fost lovit în cap. Asta spun concluziile medicilor legişti, după ce au examinat capul bărbatului, găsit de poliţiştii criminalişti într-o găleată, în garsoniera în care victima locuia împreună cu soţia sa. Conform celor analizate de medicii legişti, fostul colonel Gheorghe Zaharia a fost lovit în cap de trei ori. Specialiştii vor face şi analize histopatologice rămăşiţelor victimei, în timp ce criminaliştii caută organele interne şi organele genitale ale celui decedat, dar fără prea mari speranţe ca acestea să mai fie găsite.

Între timp, principalul suspect, soţia victimei, Ana Zaharia, a fost reţinută pentru 24 de ore şi urmează a fi dusă în faţa instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de omor deosebit de grav.

„Nu am reuşit să mă înţeleg cu ea. Zilele următoare va fi supusă unei examinări psihiatrice”, a precizat Stelian Oltean, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Reamintim că, în noaptea de luni spre marţi, Ana Zaharia a fost surprinsă de poliţiştii din Târgu Frumos aruncând la un tomberon din piaţă trei saci menajeri. Oamenii legii au observat că înăuntru erau părţi dintr-un corp uman, astfel că au luat-o pe femeie la întrebări. Aceasta le-a spus că este din Roman şi că e căsătorită. La Roman, într-o garsonieră de pe strada Mihai Viteazu, a fost găsit şi capul persoanei decedate, victima dovedindu-se a fi chiar soţul femeii.

Foto: Ana Zaharia (sursa foto: TVM Neamţ)

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • matache macelaru 6 ani

    Cu siguranta, femeia este bolnava psihic. Din pacate, legislatia in vigoare nu permite internarea acestora in centre specializate, fara acordul lor, decat dupa ce comit fapte extrem de grave ca in cazul de fata. Se impune amendarea legislatiei in domeniu, dar cine sa o faca? Poate are o initiativa in acest sens dl. dr. Cihodaru!