Prima paginăActualitate

Căutat de poliţişti, după ce ar fi sustras bani dintr-o mașină la mall

Căutat de poliţişti, după ce ar fi sustras bani dintr-o mașină la mall

Dimensiune text

 

 

Poliţia solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Persoana în cauză a fost surprinsă de camerele video amplasate în incinta unui mall din Piatra Neamț.

Conform IPJ Neamț, la data de 16 mai, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat din Iaşi despre faptul că, la aceeaşi dată, persoane necunoscute ar fi pătruns în autoutilitara acestuia (aflată în parcarea mall-ului), de unde ar fi sustras 500 de euro şi 1.000 de lei moldovenești.

„După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cel bănuit de comiterea faptei este un bărbat de aproximativ 40 – 45 de ani, înălțimea de 170-175 cm, păr negru scurt, îmbrăcat cu o jachetă neagra şi blugi de culoare închisă. În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea persoanei din imagini este rugat să anunţe Poliția municipiului Piatra Neamţ la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0