Câștigătorii concursului „Roman Relax”

HomeSocial

Câștigătorii concursului „Roman Relax”

 

 

Primăria municipiului Roman a stabilit care sunt câștigătorii competiției „Roman Relax”, concurs organizat de administrația locală pe grupul de Facebook cu același nume și care a avut ca scop împărtășirea experiențelor romașcanilor legate de cele mai frumoase locuri unde se poate petrecere vacanța de vară.

„Conform regulamentului, fiecare dintre participanți a putut posta maxim trei fotografii, iar primii cinci membri care au strâns cele mai multe «like-uri» sunt: Anca Cazacu, Alexandru Duminică, Nicoleta Rusu, Angelica Tăbăcaru și Carmen Ploșniță. Cei nominalizați sunt așteptați marți, 21 august, ora 13.00, în Sala Unirii din cadrul Primăriei municipiului Roman, pentru a participa la ședința de Consiliu Local, la finalul căreia vor putea să-și ridice și premiile, ce vor fi oferite de primarul Lucian Micu. Felicitări tuturor participanților!”, au declarat reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

Grupul administrat de Primăria municipiului Roman a găzduit din decembrie anul trecut și până acum mai multe concursuri menite să transforme spațiul virtual într-o comunitate unită prin momentele în care premierile îi determină pe participanți să se cunoască.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0