Câștigătorii competiției „Vederi din Roman”, premiați de conducerea Primăriei Roman

HomeCultural

Câștigătorii competiției „Vederi din Roman”, premiați de conducerea Primăriei Roman

 

 

Cei 25 de romașcani care s-au înscris la concursul „Vederi din Roman” și au primit cele mai multe aprecieri din partea membrilor grupului au fost invitați de conducerea Primăriei municipiului Roman să primească o diplomă, iar cât de curând imaginile realizate de aceștia vor fi transformate în cărți poștale.

Marți, 15 mai, la sediul Primăriei s-au adunat parte din participanții la concurs, aceștia primind din partea primarului Lucian Micu o diplomă, în semn de recunoștință pentru promovarea imaginii Romanului.

„Am avut astăzi onoarea de a-i primi la Primăria municipiului Roman, pentru a-i felicita, pe câștigătorii competiției din mediul online pe care am organizat-o pentru a promova imaginea Romanului – Vederi din Roman. A fost un bun prilej să legăm un contact direct, în afara spațiului virtual, și m-a bucurat nespus deschiderea arătată de cei prezenți în a veni cu noi idei și sugestii pentru ca noi să fim mai aproape de comunitate și de nevoile cetățenilor. Am deschis ediția din acest an a Zilelor municipiului Roman așa cum mi-am dorit, alături de cetățeni implicați, parcurgând istoria orașului, bucurându-ne împreună de lucrurile frumoase și cu dorința de a ne revedea cât mai des! Să ne cinstim orașul, la sărbătoarea Romanului! La mulți ani, Roman! La mulți ani, romașcani!”, a spus primarul Micu, după eveniment.

Participanții la eveniment nu au dorit să ia cuvântul, dar după ce s-a încheiat partea oficială a momentului, aceștia și-au scris câteva impresii în cartea Romanului și au socializat cu primarul Lucian Micu și viceprimarul Roxana Iorga, oferind și câteva sfaturi pentru administrație.

În acest moment, pe grupul creat de Primăria Roman pe Facebook – https://www.facebook.com/groups/487429054990708/ – administrația derulează un alt concurs, dedicat familiilor.

 

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0