HomeRoman

Căsătorii de o zi și tombolă cu inel de aur, pentru Ziua îndrăgostiților

Restaurantele și cluburile romașcane au pregătit oferte speciale de Ziua îndrăgostiților.

 

 

Când vine vorba de afaceri, nu mai contează dacă îndrăgostiții se serbează de 14 februarie, într-o zi a îndrăgostiților „de import”, sau de Dragobetele românesc, pe 24 februarie. Pentru proprietarii de cluburi și restaurante, cel mai bine ar fi să fie sărbătorite amândouă. Așa că se întrec în a le propune clienților cele mai tentante oferte, care variază de la meniuri surprinzătoare la tombole cu inele de aur, atmosferă incitantă și certificate de căsătorie de o zi.

Velvet Spa și Hotel Roman lansează o super-ofertă dedicată cuplurilor îndrăgostite. Acestea își pot petrece ziua de 14 februarie la spa, beneficiind inclusiv de masaj și de câte o cupă de șampanie, dar și la restaurantul Hotelului Roman, la o cină romantică în doi, însoțită de un pahar de vin roșu și de alte surprize.

Îndrăgostiții care aleg să-și petreacă seara de 14 februarie la Clubul Black Wolf vor primi un certificat de căsătorie valabil o zi. „Ne-am gândit la o atmosferă specială, cu decorațiuni adaptate momentului. Deasemenea, toți băieții care intră în club vor primi trandafiri pentru a-i oferi, apoi, partenerelor lor, iar la final toate cuplurile vor participa la o tombolă, marele premiu fiind un inel de aur„, a spus administratorul clubului Black Wolf.

Casa Chianti a pregătit pentru îndrăgostiți un spectacol de lumini și lasere, o petrecere cu confetti și, de asemenea, un altar special, în fața căruia îndrăgostiții își pot declara iubirea și de unde pot primi un certificat de căsătorie valabil de Ziua îndrăgostiților.

Totul pentru 79 de lei de persoană, în timp ce la One Restaurant, îndrăgostiții se vor delecta cu un meniu special, contra sumei de 99 lei de cuplu. Vedeta meniului este mușchiulețul de porc cu sos roșu de vișine, la care se adaugă salata de vară, tortul de iaurt și o carafă de vin.

Petrecerea de la Restaurantul „Bradul” se anunță într-o atmosferă adaptată la tema iubirii și oferă un meniu bogat, contra sumei de 60 de lei: cordon bleu, pui crispy cu susan, piept la grătar, tort surpriză, prăjituri de casă, vin și cafea.

Comentarii

WORDPRESS: 0