Prima paginăActualitateRoman

Cartierul de case din Primăverii va fi început anul acesta

Dimensiune text

Autorităţile locale nu au uitat de proiectul privind realizarea cartierului de case din zona Islaz – Primăverii.

Locuinţele au fost proiectate, dar se mai caută soluţii pentru a obţine un preţ cât mai bun de construire a lor. Între timp, în zonă se lucrează la reţelele de apă şi canalizare. „Vrem să începem investiţia chiar de anul acesta. În buget avem alocată o sumă mică, doar 100.000 de lei, dar am alocat banii pentru a demara proiectul”, a firmat Ovidiu Bojescu, city-managerul municipiului Roman.

Locuinţele care se intenţionează a se construi în zona Primăverii -Islazului, aproximativ 40 la număr, vor fi de tip garsonieră şi se vor adresa persoanelor care au venituri suficiente pentru a plăti o chirie şi pentru a achita celelalte utilităţi.

Nevoia de locuinţe este una acută în Roman. La ultima actualizare a bazei de date privind cererile pentru locuinţe de tip ANL, 123 de romaşcani erau înscrişi pe lista de aşteptare, în condiţiile în care peste 140 de persoane nu mai îndeplineau condiţiile de vârstă pentru a avea acces la o locuinţă ANL. La fiecare audienţă acordată de reprezentanţii Primăriei există cel puţin o solicitare de locuinţă.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0