Prima paginăSocial

Care sunt scenariile în care vor funcționa școlile din județ din data de 8 martie

Care sunt scenariile în care vor funcționa școlile din județ din data de 8 martie

Dimensiune text

Inspectoratul Școlar Județean Neamț a anunțat vineri, 5 martie, modificarea scenariului de funcționare a unităților de învățământ din județul Neamț, de săptămâna viitoare. Decizia vine în urma unei hotărâri adoptate vineri în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al județului (CJSU) Neamț, pe fondul modificării numărului de infecții cu noul coronavirus COVID-19, având în vedere informarea Direcției de Sănătate Publică Neamț privind situația epidemiologică la nivelul județului și propunerea Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

Pentru municipiul Roman, școlile rămân și de luni, 8 martie, în scenariul 2 (galben), adică vor veni în bănci preșcolarii, elevii ciclului primar, elevii din anii terminali de gimnaziu și de liceu (clasa a VIII-a și clasa a XII-a) și cei din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, ceilalți urmând a desfășura cursurile în regim online.

Pentru municipiul Roman, incidența cazurilor de infecție COVID-19 în ultimele 14 zile a crescut din nou în această săptămână, fiind vineri de 2,66 la 1.000 de locuitori – față de 2,15/1.000 vinerea trecută.

Pentru celelalte localități din județul Neamț, dacă în această săptămână au fost 201 de unități de învățământ pe „scenariul verde”, cu toți elevii așteptați în bănci, numărul acestora scade, de luni, 8 martie, la 178.

Scenariul pentru toate unitățile de învățământ din județ, începând din 8 martie, conform hotărârii de vineri a CJSU, este următorul (listă în format pdf disponibilă și la acest link):

 

anexa05mar

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0