Prima paginăSlide news

Care sunt cele mai populare case de pariuri din Anglia?

Care sunt cele mai populare case de pariuri din Anglia?

Dimensiune text

Pariurile sportive prezintă interes la nivel mondial pentru toți pasionații de sport. De la această regulă nu face excepție nici Marea Britanie. Meciurile din Premier League sunt cele mai pariate evenimente din Europa. O să îți prezint o listă cu cele mai bune case de pariuri online care sunt licențiate atât în Anglia, cât și în România.

  1. Unibet

Unibet este în topul caselor de pariuri indiferent dacă vorbim despre oferta de pariere sau despre calitatea serviciilor pe care le oferă clienților săi. La Unibet ai acces la o gamă diversă de sporturi și nenumărate opțiuni de pariere pe acestea.

Unibet oferă clienților săi un bonus de bun venit care constă într-un pariu fără risc de 40 lire și 10 lire bonus la cazino. De asemenea, la Unibet te poți relaxa inclusiv cu Bingo sau pariuri pe sporturi virtuale. Unibet a dezvoltat o aplicație dedicată pentru smartphone-uri care momentan rulează doar pe dispozitivele ce folosesc Android.

  1. Betfair

Betfair este o casă de pariuri cu un istoric foarte bun și este una dintre cele mai apreciate case de pariuri la nivel internațional. Betfair este cotată ca fiind cea mai bună platformă de betting exchange din Europa. Aceasta este prezentă atât pe piața din România, fiind singura casă de pariuri care oferă opțiunea de pariu în contrapartidă, cât și în Anglia.

Betfair oferă noilor săi clienți din Marea Britanie un bonus de până la 100 lire free bet. Descoperă cod bonus betfair pentru România./ De asemenea, dacă nu ești familiarizat cu noțiunea de betting exchange, este indicat să afli măcar despre ce este vorba deoarece această secțiune îți poate spori șansele de câștig considerabil. Betting exchange se referă la pariurile plasate contra altui utilizator, deci nu vei juca contra casei de pariuri, ci contra altui parior. Poți alege să fii chiar tu casa și să creezi un pariu sau să pariezi contra unui pariu deja existent.

  1. Sportingbet

Cu toții am auzit de Sportingbet și știm despre aceasta că este o casă de pariuri care și-a făcut un renume prin calitatea serviciilor sale. Totodată, sportingbet este și una dintre cele mai vechi case de pariuri. Fie că vrei să pariezi din România sau din Anglia, la Sportingbet te vei bucura de un bonus de bun venit care constă într-un freebet. Pentru utilizatorii din Marea Britanie, bonusul de bun venit constă într-un freebet de 10 lire.

  1. 888sport

888sport este una dintre cele mai apreciate agenții de pariuri în rândul pariorilor și acoperă atât partea de pariuri sportive, cât și partea de cazino și poker. 888sport oferă un bonus atrăgător pentru clienții care își deschid cont pe platforma acestora. Bonusul de bun venit la 888sport constă în 30 lire ca freebet-uri și 10 lire în secțiunea de cazino. Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma 888sport, să îți deschizi un cont și să faci o primă depunere. De asemenea, 888sport a dezvoltat o aplicație dedicată pentru smartphone-uri și tablete care poate fi descărcată atât pe dispozitive care rulează Android, cât și pe cel care rulează iOS.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0