Prima paginăPolitica

Care sunt candidații din partea PSD la alegerile parlamentare

Care sunt candidații din partea PSD la alegerile parlamentare

Dimensiune text

 

Partidul Social Democrat, filiala Neamț, a anunțat care sunt candidații cu care va intra în competiția pentru alegerile parlamentare. Pe lista de la Camera Deputaților se regăsesc doi romașcani, iar pe cea de la Senat – un romașcan. Între timp, și la PSD Roman a început o reformare a actualei echipe.

Candidații pentru Camera Deputaților sunt următorii: Ciprian Șerban – deputat, Oana Bulai – consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, Remus Munteanu – secretar de stat, Viorel Stan – deputat, Gabriela Lucachi – medic, Toni Covasan – primar, Ovidiu Niță – primar, Octavian Diaconița – jurist, Radu Tudorel – consilier județean și Adrian Păduraru – consilier județean.

Candidații pentru o funcție de senator sunt: Răzvan Cuc – fost ministru al Transporturilor, Florentina Moise – profesor, Neculai Avădanei – medic, Adrian Bourceanu – avocat și Ionuț Ciocoiu – profesor.

„Sunt convins că am făcut cele mai bune alegeri și cred în succesul colegilor mei, oameni care sunt cunoscuți în județ și în țară datorită activității lor politice și profesionale desfășurate de-a lungul anilor, implicării în diverse proiecte etc. Știu că nemțenii își doresc să avem parlamentari de forță, care vor avea un cuvânt greu de spus atât în Senatul României cât și în Camera Deputaților și de aceea am convingerea că pe 6 decembrie vor alege dorindu-și un viitor bun și un program de guvernare care să salveze țara din prăpastia în care a fost dusă în ultimul an”, a declarat Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

În 2016, PSD a luat în Neamț, pentru Camera Deputaților, 52,67% din voturi, trimițând în Parlament cinci deputați. La Senat, PSD a obținut 53,62% din voturi, trimițând în Parlament doi senatori. „PSD a schimbat de departe cei mai mulți candidați față de alegerile anterioare. Vedem în ce măsură schimbarea de garnizoană de pe listele PSD va fi privită de electorat ca o «rebranduire». La Roman, deja PSD începe să se organizeze din interior. Stați ușor, nu eu am făcut schimbările și nu fac parte din ele. Dar cred că PSD face o mișcare bună la Roman, în sensul că a așezat lucrurile spre o echipă care nu e musai mai tânără, pentru că PSD nu e «decât pensionari», dar cred că este dornică de a se remarca, de a fi cu adevărat o voce credibilă. Vom vedea asta și în modul în care PSD se va manifesta în Consiliul Local. Viorel Stan pare să fi dat un start bun”, a precizat și Lucian Micu, pe pagina sa de socializare.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Cristian 10 luni

    Cu d-na Oana Bulai si cu d-ul Razvan Cuc, nu veti castiga alegerile parlamentare in jud. Neamt!