Care este WC-ul adecvat pentru tine și cum să-l alegi?

HomeAdvertorial

Care este WC-ul adecvat pentru tine și cum să-l alegi?

Toaleta, WC-ul sau tronul, așa cum mai este el cunoscut, reprezintă o componentă esențială a băii tale. Așa cum canapeaua, patul sau frigiderul sunt ca niște monumente pentru fiecare cameră din locuință, așa este și WC-ul. Chiar dacă, de multe ori, nici nu îi acorzi prea multă atenție atunci când îl alegi, el este cu adevărat important pentru tine. Ideea de WC există încă de pe vremea romanilor, ei având un soi de băi publice, dar cu timpul WC-ul a evoluat. A evoluat atât de mult, încât există tehnologii care fac ca apa să se tragă singură sau WC-urile să îți facă masaj și multe altele.

Baia este unul dintre cele mai importante locuri din locuința ta. Atunci când ești abătut sau îngrijorat și te duci să îți faci un duș, parcă ieși alt om. Mai relaxat și mai încrezător în forțele tale și în ceea ce poți realiza. Însă, nu doar dușul este important, ci și WC-ul. Petrecând atât de mult timp pe el, materialele din care acesta este construit trebuie să fie de calitate. În schimb, unii oameni nici nu realizează că, dacă își aleg superficial vasul WC, vor avea parte de probleme.

Astfel, nu te mai fierbem și în acest articol vorbim despre cum poți să îți alegi viitorul WC. Așa că, dacă erai în căutare de un vas nou de WC sau de un rezervor, acest articol s-ar putea să te ajute. Și dacă îl citești de pe WC, înseamnă că a fost premeditat, deci promitem să nu-ți ocupăm foarte mult timp.

Cum să îți alegi vasul de WC?

Vasul de WC este unul dintre cele mai importante elemente și unul care îți poate crea și foarte multe probleme, mai ales dacă nu este ales corespunzător, ci superficial. De ce? Deoarece, în piață ai la dispoziție o mare de opțiuni de vase. Toate de forme diferite, materiale diferite și dimensiuni diferite. De exemplu, poți alege dintre un vas de WC suspendat sau cu prindere în podea. Dacă ai o baie decorată într-un stil mai modern, îți recomandăm să alegi vasul WC suspendat.

Dacă vrei să alegi vasul de WC în funcție de forma lui, poți alege dintre:

Vasul WC cu bază alungită, iar după denumirea sa, el are o formă alungită și este o alegere bună, asta dacă vrei să păstrezi vasul de WC mult timp. Este și mai ușor de curățat, comparativ cu celelalte, datorită formei sale.

Vasul WC cu bază rotundă este mai potrivit pentru băile de mici dimensiuni. Are dimensiuni mai reduse, comparativ cu cel de mai sus. Așa că, dacă nu ai o baie foarte generoasă din punct de vedere al spațiului, îți recomandăm să te îndrepți către acest model de vas.

Rezervă-ți timp pentru alegerea rezervorului

La fel ca și în cazul vasului de WC, și în alegerea rezervorului trebuie să investești timp și să alegi rezervorul după ce ai studiat puțin. Poate te întrebi, de ce este atât de important rezervorul? Foarte simplu, el poate să te ajute la economisirea apei. În plus, la câți oameni auzi în jurul tău că îți recomandă ce să îți iei, te bulversezi. Tocmai de asta mai bine studiezi tu singur și iei decizia pentru tine. Fie că ai fosă septică sau ești conectat la canalizare, ai nevoie de un rezervor bun. Așa că, iată cel mai popular tip de rezervor.

Rezervorul cu descărcare duală este unul dintre cele mai populare. Mai mult ca sigur că l-ai mai văzut, este cel care are un buton mai mic și unul mai mare. De ce este el atât de popular? Pentru că acele butoane te ajută să folosești mai puțină apă.

Atunci când îți alegi rezervorul, gândește-te și dacă vrei să fie în exterior sau în interior. De obicei, această decizie o iei în funcție de spațiul disponibil în baie. Dacă n-ai o baie foarte mare, mai bine alegi un rezervor în perete.

Comentarii

WORDPRESS: 0