Cardurile sociale, acceptate la plată în magazinele „EVA Market” din Trifești și Ion Creangă

HomeEconomieSlide news

Cardurile sociale, acceptate la plată în magazinele „EVA Market” din Trifești și Ion Creangă

Locuitorii localităților Trifești și Ion Creangă își pot face acum cumpărăturile utilizând și cardurile sociale emise prin program guvernamental, în magazinele „EVA Market” din Trifești și „La doi pași – EVA Market” din Ion Creangă.

Cele două magazine se află localizate în centrul celor două localități. Aici pot fi făcut cumpărături utilizând atât cardurile bancare, cât și cardurile emise pentru pensionari, copii sau persoane asistate social – carduri sociale, cardurile pentru alimente sau cardurile pentru sprijin educațional.

În cele două magazine „EVA Market” din Trifești și „La doi pași – EVA Market” din Ion Creangă sunt acceptate toate cardurile emise prin program guvernamental, emise de companiile Sodexo, Up România și Edenred.

În magazinele „EVA Market” din Trifești și Ion Creangă este disponibilă o gamă largă de produse alimentare sau non-alimentare. Totodată, personalul magazinelor poate oferi asistență la utilizarea cardurilor sociale persoanelor care nu le-au folosit până în acest moment.

Comentarii

WORDPRESS: 0