HomeRoman

Carambol cu cinci victime

Cinci persoane au fost rănite într-un carambol în care au fost implicați un băcăuan, un botoșănean și o șoferiță din Tămășeni. Evenimentul rutier a avut loc marți, 21 august, în Roman, pe strada Nicolae Bălcescu.

 

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Viorel P., de 46 ani, din comuna Letea Veche, județul Bacău, conducea un autotractor cu semiremorcă, nu a păstrat o distanță de siguranță corespunzătoare față de autoturismul care circula regulamentar în fața sa, condus de Claudiu T., de 30 ani, din comuna Cristești, județul Botoșani, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat într-un al treilea autoturism, care se afla oprit pentru a schimba direcția de mers, acesta din urmă fiind condus de Mihaela G., de 32 ani, din comuna Tămășeni.

Urmare a producerii accidentului, Mihaela G., precum și alți patru pasageri care se aflau în autoturismul acesteia, au fost răniți ușor. Trei dintre cei cinci răniți, printre care și o copilă de șapte ani, au fost transportați la Spitalul Municipal de Urgență Roman de autospeciale ale Serviciului Județean de Ambulanță, iar alte două victime au fost transportate la spital de autospeciale SMURD.
Cercetările sînt continuate de Biroul Rutier Roman.

Comentarii

WORDPRESS: 0