Prima pagină

CAR FLEXICREDIT – Cu și despre creditele pe care ar trebui să le accesezi

CAR FLEXICREDIT – Cu și despre creditele pe care ar trebui să le accesezi

Dimensiune text

 
În România, încă tindem să ne bazăm pe obiceiuri adânc înrădăcinate în mentalul colectiv în ceea ce privește banii și bunăstarea financiară. Conform ultimelor studii realizate la nivel european, nu stăm prea bine la capitolul educație financiară. Vrem bani, bunăstare, succes, însă nu știm atât de multe despre cum să le obținem. Această afirmație este susținută de un alt studiu în urma căruia a reieșit că la finalul anului 2015 au fost înregistrați peste 700 000 de datornici la bănci. De ce? Pentru că nu suntem destul de informați sau de atenți la condițiile unui împrumut.

În această situație, nu ne rămâne decât o singură armă: informarea.

Educația financiară are un rol esențial în dezvoltarea armonioasă a individului și a societății, în ansamblu. Percepția oamenilor despre entitățile bancare este la pământ și nu sunt puține motivele datorită cărora situația a evoluat astfel până în prezent. Guvernatorul Băncii Naționale Române, Mugur Isărescu, consideră că relația bancherilor cu clienții este una problematică: „Educația reprezintă o componentă obligatorie a unei bune politici de conformitate și a unei guvernanțe corporative corecte, atât la nivelul unei instituții, cât și la nivelul industriei financiare […] Multe proceduri nu au avut în vedere ce se va înțelege în spațiul public, dincolo de ușa băncii.” Prin urmare, datoria noastră este să ne informăm constant pentru a decide care este cel mai convenabil produs de creditare pentru nevoile noastre și să ne punem semne de întrebare la orice cuvânt care ni se pare în neregulă. De ce?, Cum?, Când?, Cât? sunt câteva dintre interogațiile de care trebuie să profităm la maxim în momentul contractării unui împrumut.

Alte întrebări la care ar trebui să răspunzi atunci când faci un împrumut sunt:

 • Dobânda este variabilă/recalculabilă la anumite intervale?
 • Sunt comisioane de rambursare anticipată?
 • Care este procentul dobânzii penalizatoare?
 • Ce comisioane și taxe se aplică?
 • Sunt produse complementare pe care ar trebui să le cumpăr pentru a beneficia de acest credit?
 • Care este dobânda reală de plată?
 • Este moneda în care fac împrumutul o monedă stabilă pe piața externă?

Noi recomandăm ca împrumutul tău să fie făcut în moneda în care tu primești salariul și nu impunem celor ce iau un împrumut să cumpere produse complementare. Nu avem comisioane de rambursare anticipată, taxe sau comisioane ce se aplică în timpul desfășurării creditului și desigur, dobânda este fixă.
Asociația Casa de Ajutor Reciproc Flexicredit a fost înființată în anul 2014 și este o asociație fără scop patrimonial, non-profit, organizată pe baza liberului consimțământ al salariaților, în vederea sprijinirii și întrajutorării financiare a membrilor săi. Dispunem de o gamă variată de produse de creditare, pe care le poți accesa chiar din orașul tău. Colegii noștri de la agențiile din Suceava, Pașcani, Iași, Roman, Botoșani sau București te vor îndruma către soluția cea mai potrivită nevoilor tale. Dacă îți place să economisești, la noi îți poți constitui un fond social ce va fi bonificat cu o dobândă atractivă, de regulă de 4-5 ori mai mare decât media dobânzilor la depozitele de pe piața bancară, desigur, protejate la inflație.

Toamna se numără bobocii și… ofertele de neegalat la CAR Flexicredit. Dacă ai nevoie de un credit rapid, ți-am pregătit o promoție valabilă în perioada 26 octombrie – 15 decembrie, desigur, cu dobândă fixă pe toată perioada contractuală. Iei 3 000 lei și rambursezi 3 150 lei în 12 luni. Anul acesta, sărbătorile de iarnă nu te vor mai prinde nepregătit. Zilele în care îți făceai griji că nu ai destui bani să le cumperi cadourile dorite celor dragi sau să îți schimbi mașina veche de spălat sunt pe sfârșite. E momentul oportun să te pregătești de BLACK FRIDAY sau de cumpărăturile pentru Crăciun. La un astfel de credit urgent, beneficiezi de o dobândă fixă de numai 5% pe an din suma împrumutată. În plus, dacă vii la noi cu un prieten, înscrierea e din partea casei! Ai nevoie de un singur girant, bugetar sau pensionar și obții creditul în maxim 24 de ore de la depunerea documentelor. Nu ești membru CAR Flexicredit? Nici o problemă! Promoția este valabilă si pentru membrii noi (împrumtul nu necesită fond deja creat sau vechime). Nu uita: cu cât este mai mică datoria, cu atât este mai ușor de rambursat!

Pentru persoanele care doresc un împrumut rambursabil într-o perioadă mai lungă de timp, menționăm că există și alte tipuri de împrumuturi cu o perioadă de rambursare de până la 5 ani și sume de până la 25 000 lei. Pentru împrumuturi rapide, fără surprize neplăcute, apelează cu încredere la CAR Flexicredit! Vino cu încredere în una dintre agențiile noastre și îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie!

Detalii despre toate serviciile și produsele CAR FLEXICREDIT găsiți pe www.carflexicredit.ro și pe pagina de Facebook.

 

Partajează articolul
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0