Candidatul USR PLUS, Dan Barna, va fi din nou prezent în județul Neamț

HomePolitica

Candidatul USR PLUS, Dan Barna, va fi din nou prezent în județul Neamț

 

Candidatul USR PLUS la alegerile prezidențiale, Dan Barna, vizitează mâine, 16 octombrie, județul Neamț, unde va fi prezent în cele mai mari trei orașe. Este pentru a doua oară când Dan Barna vine în Neamț cu ocazia candidaturii sale, după ce, în luna august, a dat startul campaniei de strângere de semnături în zona Moldovei.

Prima oprire va fi la Roman, unde Dan Barna va susține o conferință de presă alături de liderii USR PLUS locali la sediul USR (strada Ștefan cel Mare, nr. 224), începând cu ora 09.30. În programul de la Roman mai sunt incluse o întâlnire cu membrii filialelor din zona Roman și vizita la o fabrică de confecții textile.

Următorul eveniment din județ va fi organizat la Piatra Neamț, în jurul orei 11.30, unde Dan Barna va face o acțiune electorală în zona Pieței Centrale și se va întâlni cu membrii filialelor din zonă.

După această acțiune, caravana USR PLUS va pleca spre Suceava și va face o oprire de 30 de minute în Tîrgu Neamț, în parcarea din apropierea Bisericii Adormirea Maicii Domnului, în jurul orei 13.30.

„Mă bucur că Dan Barna va ajunge din nou în județul Neamț. În această perioadă sunt alături de Dan Barna în caravana USR PLUS pentru a-l susține în drumul său spre Palatul Cotroceni. Sunt mulțumit că și Dan Barna se simte foarte apropiat de această zonă. Îi îndemn pe toți nemțenii să îl susțină pe Dan Barna în cele două tururi ale alegerilor prezidențiale, pentru că Dan va fi președintele de care avem cu toții nevoie: un președinte activ, implicat non stop, nou în politică și care acordă o importanță majoră unor subiecte care ne interesează direct și pe care vechea clasă politică nu are niciun interes să le implementeze – fără penali în funcții publice, alegeri locale în două tururi, eliminarea pensiilor speciale sau reforma administrației publice”, a declarat deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț și vicepreședinte USR.

Programul de candidat al lui Dan Barna poate fi consultat pe site-ul www.danbarnapresedinte.ro.


USR Neamț

Comunicat de presă

 

Comentarii

WORDPRESS: 0