Prima paginăPolitica

Candidatul Alexandru Rotaru cheamă romașcanii la vot pe 25 mai

Dimensiune text

Preşedinta OFSD Neamţ, Emilia Arcan, s-a întâlnit, la Roman, cu femeile social democrate din Roman şi împrejurimi, pentru a le încuraja să susţină candidatura lui Alexandru Rotaru la alegerile europarlamentare.

PSD 03Membre ale PSD Neamţ s-au întâlnit joi, 8 mai, la sediul PSD Roman, împreună cu preşedinta Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD) Roman, Iulia Havrici, şi cu preşedinta OFSD Neamţ, Emilia Arcan, pentru a completa strategia de campanie electorală prin care-l susţin, la alegerile din 25 mai, pe Alexandru Rotaru, preşedintele Tineretului Social Democrat Roman, candidat la un fotoliu de europarlamentar.

„Cu muncă în echipă, putem avea rezultatele pe care ni le-am propus. Este un mare atu că avem candidatul nostru, din judeţul Neamţ, pe Alexandru Rotaru, ale cărui calități vor convinge sigur electoratul. Trebuie să ne mobilizăm într-un ritm mai rapid şi să aducem, fiecare din organizaţia sa, cât mai mulţi oameni la vot”, a spus preşedinta OFSD Roman, Iulia Havrici.

„Aţi demonstrat că sunteţi o forţă politică, iar asta arată că munciţi şi vă implicaţi. Mergeţi în campania electorală, reprezentaţi cu succes Partidul Social Democrat şi să nu vă fie ruşine să spuneţi că aparţineţi de acest partid. Suntem cea mai mare formaţiune politică din România, iar la nivel de judeţ suntem situaţi foarte bine. Sperăm să scoatem un scor bun la aceste alegeri europarlamentare, respectiv peste 55%. Noi trebuie să ducem numele României în Parlamentul European, să demonstrăm că suntem mândri că suntem români, aşa cum scrie şi pe afişele electorale, că susţinem oameni de calitate, care vor reprezenta interesele românilor. Îl avem candidat pe tânărul romaşcan Alexandru Rotaru. Aceste alegeri reprezintă o rampă de lansare bună pentru el, iar experienţa de a candida va da un plus CV-ului său. Chiar dacă nu este pe un loc eligibil, nu se ştie ce se poate întâmpla şi poate că măcar un secretar de stat la Parlamentul European tot poate ajunge”, a susţinut Emilia Arcan.

Alexandru Rotaru

Alexandru Rotaru militează pentru reducerea şomajului în rândul tinerilor

Candidatul romaşcan pentru alegerile europarlamentare, Alexandru Rotaru, le-a transmis femeilor social democrate prezente la întâlnire procentajele la care se situează, în acest moment, fiecare partid politic, în ochii alegătorilor, pentru ca fiecare dintre ele să le transmită mai departe în sectorul său.

„PSD, în acest moment, reprezintă, la nivel naţional, în jur de 40, până la 40,5% dintre opţiunile alegătorilor, în timp ce PNL se află în scădere continuă şi a ajuns la 12%, PMP în urcare până la 11%, PDL – 9%, UDMR şi PPDD, câte 6%. Problema este că numărul alegătorilor indecişi este într-o creştere continuă, iar aici trebuie să lucrăm noi, pe aceştia trebuie să îi convingem. La Roman, în 2009, la alegerile europarlamentare, prezenţa la vot a fost de 26,8%. În cazul în care vom avea aceeaşi prezenţă, cu 8.300 de voturi noi am face un scor de 50%. Acest scor se poate atinge foarte uşor. Chemaţi lumea la vot. Este momentul să facem performanţă şi la Roman. Sunt convins că, alături de dumneavoastră, putem face un rezultat bun la Roman şi, bineînţeles, în judeţul Neamţ. Targetul este de peste 50%, iar lupta este foarte mare. Să spuneţi celor din organizaţiile dumneavoastră că rolul meu este să prezint interesele tinerilor, iar în calitate de europarlamentar voi lupta pentru reducerea şomajului în rândul tinerilor. Asta afectează toate familiile care au câte un tânăr în căutarea unui loc de muncă. Pe 25 mai o să demonstrăm că PSD Neamţ şi PSD Roman trăiesc, pe 25 mai o să demonstrăm că suntem mândri că suntem români”, a declarat Alexandru Rotaru.

COMENTARII

WORDPRESS: 3
 • alegător indecis 7 ani

  Pentru,, alegătorii indeciși ,,nu cred că este suficient să spui ca
  ,, militează pentru reducerea şomajului în rândul tinerilor,, .Eu cred că trebuie să le prezinți un program concret de idei, măsuri, proiecte , inițierea concretă a unor proiecte cu finanatare europeană care sa aduca fonduri …. Cred că acestea pot convinge indecisii să vină la vot !

 • alegător indecis 7 ani

  Vorbe gen ,, voi lupta pentru reducerea şomajului în rândul tinerilor,, , am tot auzit în ultimii 20 de ani , la diferiti politicieni .Ideea este foarte bună , dar cred că oamenii vor fapte, proiecte concrete, incepute sau ce urmează să se defășoare și care să ducă efectiv la crearea de noi locurilor de munca pentru tineri .

 • EMIL 7 ani

  CUM VA POT CONTACTA VA VOI SUSTINE IMPETUOS DAR DORESC SA STAU DE VB CU DVSTRA AVETI VOTUL MEU SI AL CITORVA SUTE DE ROMASCANI……….