Prima paginăPolitica

Candidații Alianței pentru Unirea Românilor la alegerile parlamentare

Candidații Alianței pentru Unirea Românilor la alegerile parlamentare

Dimensiune text

 

O nouă forță se pregătește pentru accederea în Parlament, iar obiectivul acesteia este să facă dreptate pentru România. Profesorul Florian Colceag, „antrenorul de genii”, activistul pentru  apărarea drepturilor românilor din Covasna, Harghita și Mureș Dan Tanasă, naistul Nicolae Voiculeț, dar și inventatori, istorici, teologi, cadre universitare, antreprenori, generali ai Armatei Române candidează pe listele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la alegerile din 6 decembrie.

În județul Neamț au fost depuse liste formate preponderent din tineri. În acest județ, la Senat, lista este deschisă de scriitorul Sorin Lavric, doctor în filosofie, autor al mai multor volume. Pe prima poziție pentru Camera Deputaților se regăsește Dumitrina Mitrea (Gavril), economist, cu o activitate de 16 ani în managementul și dezvoltarea resurselor umane.

Susținere activă în campania AUR pentru parlamentare și-a anunțat și actorul și fostul europarlamentar independent Mircea Diaconu. „Nu candidez, pentru că aş vrea să mă ocup de subiecte şi nu de funcţii. Pentru mine, cele mai importante sunt subiectele. (…) Eu am 70 de ani şi de aceea nu candidez, dar la 70 de ani, daţi-mi voie să încerc măcar să predau ştafeta altora şi stau lângă ei şi garantez pentru ei că vor fi serioşi”, a declarat acesta miercuri.

Deși este partid extraparlamentar, AUR are liste complete de candidați la funcțiile de deputați și senatori în toate județele țării și pentru circumscripția Diaspora.

La nivel național, listele sunt deschise de cei doi copreședinți ai partidului, unionistul George Simion și conservatorul Claudiu Târziu.

 

Alianța pentru Unirea Românilor,
Comunicat de presă

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0