Home

Campionatul național de aruncări lungi

Sâmbătă şi duminică, 28 şi 29 martie, vor avea loc finalele campionatului naţional de aruncări lungi, competiţie care se va desfăşura pe stadionul „Iolanda Balaş Soter”, din Bucureşti. Întrecerile sunt rezervate categoriilor juniori 3 şi copii (C1, C2, C3) şi se vor desfăşura pe parcursul a două reuniuni, cu începere de la ora 10. Sâmbătă vor concura juniorii 3, în probele de aruncare a ciocanului, aruncare a discului şi aruncare a suliţei. Duminică se vor întrece sportivii de la categoriile de copii, în probele de aruncare a ciocanului, aruncare a suliţei, aruncare a mingii de oină şi aruncare a discului.

Școala romaşcană de aruncări este una de tradiţie şi recunoscută prin cele două grupări, Liceul cu Program Sportiv şi Clubul Atletic, de pregătirea sportivilor ocupându-se antrenorii emeriţi Emilian Floroiu şi Lucică Cucoş, precum şi antrenoarea Carmen Iederan.

Este de aşteptat ca printre participanţi să se numere, la fel ca şi anul trecut, sportivi precum: Diana Ștefania Filip (CA), Vlad Constantin Cucoş (LPS), Răzvan Perie (LPS), Otilia Vasilica Calfa (CA), Gabriel Vlăduţ Căuş (LPS), Marius Aionesei (CA) şi Ștefan Casian (LPS), la aruncarea ciocanului, respectiv Dragoş Atodiresei (CA), la aruncarea discului.

Comentarii

WORDPRESS: 0