CAMPANIA “VĂ DĂM LA ZIAR”: MV PRODUCTION, ÎN SLUJBA POVEȘTILOR DE DRAGOSTE

HomeCampanii ZDR

CAMPANIA “VĂ DĂM LA ZIAR”: MV PRODUCTION, ÎN SLUJBA POVEȘTILOR DE DRAGOSTE

mv productionCampania inițiată de Ziarul de Roman “Vă dăm la ziar” continuă, iar în ediția de astăzi, în urma e-mailului primit pe adresa redacției noastre, vi se propune să aruncați o privire asupra afacerilor din domeniul media.

“De peste 4 ani, MV PRODUCTION este alături de oamenii ce au hotărât să-și unească destinele și au ales același drum în viață. Experiența acumulată la cele peste 300 evenimente s-a materializat în acest proiect de succes. În 2012, fondatorul acestui proiect – Valentin Trifan – a pornit singur la drum, iar, pe parcurs, s-au alăturat oameni cu înclinații asemănătoare și s-a format echipă de astăzi, care trăiește momentele alături de dumneavoastră cu cel puțin aceeași intensitate.

Scopul ei este acela de a reda, cu măiestrie, cele mai frumoase momente din evenimentul dumneavoastră și de a le transformă într-o amintire memorabilă. Suntem mai mult decât o echipă de videografi & fotografi care așteaptă cu mare interes să rezoneze împreună cu dumneavoastră.  Suntem videografi, fotografi editori de nuntă. Misiunea și pasiunea noastră este să oferim clienților noștri cea mai bună filmare, fotografiere de nuntă posibilă, care să dureze și care să fie prețuită generații de acum înainte.

Deseori, oamenii ajung pe site-ul nostru în căutarea de filmări pentru nunți în Roman, dar noi putem lua evenimente în toată lumea. În ultimii trei ani, am filmat nunți și Love Story-uri în Iași, Bacău, Suceava, Gura Humorului și evenimente chiar mai departe de casă, cum ar fi Constanța, București, Buzău etc. Dacă v-ați logodit de curând și sunteți în căutarea unor cameramani & fotografi de nuntă pasionați și flexibili – suntem siguri că veți iubi portofoliul nostru cu filmările & fotografii de nuntă și poveștile de dragoste ale mirilor noștrii. Dacă vă place ceea ce vedeți și doriți să aflați mai multe, vă rugăm să ne scrieți câteva cuvinte și vom fi bucuroși să vă răspundem la orice întrebări pe care le aveți”.

Comentarii

WORDPRESS: 0