Campania „Moș Crăciun există!”, la cea de-a patra ediție

HomeActualitate

Campania „Moș Crăciun există!”, la cea de-a patra ediție

 

Asociația Club Sportiv MTB Roman organizează, pe 24 decembrie, ediția a patra a evenimentului caritabil „Moș Crăciun există!”. Evenimentul are ca scop călătoria lui Moș Crăciun la copiii din cele mai defavorizate familii din localitățile de la periferia județului Neamț: Ghidion, Veja, Vlădnicele, Vadul Vejii, Căușeni, Slobozia, Nistria, Stănița, Todireni, Luțca, Sagna, Vulpășești, Bîra, Chicirea și Poienile Oancei.

Aproximativ 400 de copii proveniți din medii defavorizate vor primi anul acesta vizita lui Moș Crăciun, care, cu ajutorul a 40 de voluntari inimoși, le va oferi dulciuri, jucării, obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte și alimente, menite să le transforme Crăciunul într-un motiv de bucurie și recunoștință.

Evenimentul „Moș Crăciun există!” se desfășoară în două etape. În prima etapă, în perioada 1 decembrie – 20 decembrie, vor avea loc organizarea și promovarea evenimentului, colectarea și sortarea donațiilor, recrutarea voluntarilor, stabilirea calendarului de organizare a evenimentului. În această perioadă, doritorii pot dona haine noi, jucării noi, alimente sau bani, contactând Asociația Club Sportiv MTB ROMAN pe pagina de facebook, pe pagina evenimentului, „Mos Craciun exista” sau la numerele de telefon: 0772370256 (Buzdugan Petru) și 0739223024 (Filip Cristian).

Cea de-a doua etapă, ce va avea loc în data de 24 decembrie, va consta în implementarea propriu zisă a evenimentului, prin deplasarea voluntarilor acasă la fiecare copil, cu darurile pregătite special pentru el.

„În edițiile anterioare ale proiectului «Moș Crăciun există!», peste 500 copii din 14 sate au primit cadouri și bucurie în ajun de Crăciun, prin intermediul celor câteva sute de donatori și al celor aproximativ 60 de voluntari care s-au alăturat inițiativei de-a lungul timpului. Asociația Club Sportiv MTB Roman este o organizaţie non-profit, înființată în Roman, în anul 2018, ce are ca misiune conectarea membrilor comunităţii în activităţi care să dezvolte valorile societăţii şi să promoveze un stil de viață sănătos”, precizează coordonatorul proiectului Petru-Marcel Buzdugan.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0