Prima paginăSocial

Campania „Informare acasă! Siguranță în lume!” a ajuns în județul Neamț

Campania „Informare acasă! Siguranță în lume!” a ajuns în județul Neamț

Dimensiune text

 

Secretarul de stat din cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, Veaceslav Șaramet, s-a aflat joi, 21 iunie, în județul Neamț, unde a prezentat cele mai importante elemente ale campaniei naționale „Informare acasă! Siguranță în lume!”.

Evenimentul a avut loc, de la ora 10.00, în sala „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean, în prezența a 150 de elevi, studenți, profesori, reprezentanți ai autorităților publice locale și ai asociațiilor prin prezentarea unui set concis și complet de informații privind drepturile și obligațiile cetățenilor români care decid să se stabilească în afara granițelor țării.

La eveniment au mai participat secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului Remus Munteanu, prefectul județului Neamț, Daniela Soroceanu, vicepreședintele Consiliului Județean Neamț, Ion Asaftei, și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane și Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii. Campania se desfăşoară la nivelul celor 41 de judeţe ale României.

 

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0